torstai 30. huhtikuuta 2015

Pingisklubin kevät on yhtä juhlaa!

Hyvää vappua! Johan on ollut kevät ja sama jatkuu.

Kiitos siis viimeisistä jengi! Helsingissä Elmun Baarissa ryhmäpingistelyt sujuivat lennokkaasti, kun Lapkon heput panivat parastaan dekkien takana. Illan aikana soitetuista biiseistä kootun soittolistan voit kuunnella tästä:

Livevieraana viime klubilla Helsingissä lavalle nousi mystinen Tilkanen. Pääsimme kurkkaamaan bändin treenikämpälle ja haastattelu on tulossa tuonnenpana. Pysykää siis kuulolla!

Mitä puolestaan tapahtui Tampereen Klubilla, kun ihanat Uhana Designin mimmit pyörittivät levyjä ja ihmisiä koko illan? Siitä voit lukea raportin ja katsoa kuvat Manset Muijat -blogista, joka kävi tutustumassa Pingisklubiin. Uhana Design -illan parhaimmistosta on soittolista tässä:

Kevään meno senkuin kiihtyy. Seuraavaksi Helsingissä Pingisklubilla torstaina 21. toukokuuta on dj-vieraana Olavi Uusivirta! Lisätietoja löytyy tämän linkin takaa.


Tampereelle dj-koppiin saapuvat Jukka ja Jytämimmit, joten jytää ei tule puuttumaan! Tuosta illasta voi tsekkailla lisätietoja tämän linkin takaa.


Nähdään siis ryhmäpingiksen ja hyvän musiikin parissa! Kesän festarikiertueestakin ilmoittelemme tuota pikaa. Senhän te jo tiesittekin, että Pingisklubi on mukana ainakin juhannuksena Valtteri Festivaalilla ja heinäkuun alussa Ruisrockissa. Muitakin varmoja on, mutta pidämme teitä vielä hetken aikaa jännityksessä. Uusimmat uutiset löytää somesta tägillä #Pingisklubi ja meidän Facebook-sivulta.