maanantai 13. huhtikuuta 2015

Pingisklubi ja Uhana Design järjestävät 15.4. tyylikkään yhteisillan

Pingisklubi saa keskiviikkona 15. huhtikuuta Tampereen Klubille vieraakseen Uhana Designin! Kyselimme tamperelaisen vaate- ja korumerkin perustajilta Miralta ja Hannalta kuulumisia ennen iltaa. Keskiviikkona dj-kopista kaikuu inspiroivaa musiikkia ja luvassa on muutenkin erittäin tyylikäs ilta. Erikoisillan kunniaksi kaikkien ryhmäpingistelijöiden kesken arvotaan Uhanan tuotteita.

Mira ja Hanna, teillä on edessänne ensimmäinen dj-keikka. Mitkä fiilikset on?
No jännittää ihan hulluna! Samaan aikaan tosi innostunut ja samaan aikaan ihan pakokauhuinen fiilis.

Millaista musiikkia aiotte soittaa?
Todella sekalaista. Biisejä omilta teiniajoilta ihan näihin päiviin asti riippuen siitä mitä levyjä saadaan käsiimme! Ollaan kuitenkin tutustuttu vasta aikuisiällä, joten kummaltakin löytyy erilaisia nostalgiabiisejä.

Mitä odotuksia teillä on tulevalta Pingisklubi-illalta?
Meillä on älyttömän hektistä tällä hetkellä ja voimat on aikalailla lopussa. Toivotaan siis, että illasta tulis niin rento kuin mahdollista ja ihmiset viihtyis ja mekin siinä sivussa.

Kiirettä pitää sikisikin, että olette juuri julkaisseet hurmaavan kevään mallistonne. Mistä olette saaneet inspiraation printteihin ja mekkojen kuvioihin sekä malleihin?
nspiraatiota haettiin luonnosta ja satumetsistä/-hahmoista. Vaatteiden malleista ollaan haluttu simppeleitä, monelle vartalolle sopivia ja kepeästi laskeutuvia joka paikan vaatteita. Pääasiassa suunnitellaan arkivaatteita, mutta mukana on myös vaatteita, jotka asustamalla ja kenkiä vaihtamalla muuntautuvat helposti myös etenkin kesän juhliin.

Millainen kaupunki Tampere on yrittäjälle?
Tosi ihana ja lämminhenkinen. Kaupunki on sopivan suuri, mutta kuitenkin suuri osa alan ihmisistä on edes etäisesti tuttuja. Meillä on tällä hetkelläkin muutama yhteistyökuvio meneillään ja se on kyllä aina tosi jees! Ollaan avoimia kaikenlaisille ideoille. :)

Mikä on parasta (pien)yrittäjyydessä?
Saa tehdä sitä mistä eniten nauttii. Saa tehdä asiat omien aikataulujen puitteissa ja laatia itse ns. pelisäännöt. Ja saa valita melkein kaikki työkaverinsa!

Jos pelaisitte kahdestaan pingistä, miten pallo pomppisi?
Itse asiassa ollaan pelattukin! Taisi kyllä olla nelinpeli kyseessä. Pallo pomppi varmaan vähän minne sattuu, mutta lopuksi heitettiin yläfemmat ja kiitettiin hyvästä pelistä. Eli vähän sama meno kuin yrityshommissakin.

Lopuksi Mira ja Hanna paljastavat, mitkä biisit ainakin kuullaan illan aikana:

Mira Top 5 +1:
Inertiatic ESP - The Mars Volta, 
- Todella kova bändi, joka on ollut yksi suosikeista kymmenen vuoden ajan.

Spoon river - Samae Koskinen
- Biisi, josta tuun aina hyvälle tuulelle. Kertoo elämän tärkeimmästä asiasta - rakkaudesta. Samaeta on tullu kuunneltua paljon mallistojen suunnitteluiden yhteydessä.

Kovemmat kädet - PMMP
- Ihan vaan, koska Paula Vesala on yks Suomen kovimpia mimmejä. (Biisihän on tosi traaginen, mutta välillä tulee oltua vähän melankoliaan taipuvainen.)

Stop - Spice Girls
- Ei kuulu kyllä omiin lemppareihin Spaissareilta, mutta koska oon näiden parissa kasvanut (ja kyseisen biisin isohkolla lavalla jopa tanssinut...Apua.) oli pakko saada joku näiden biisi listalle! Olisin valinnut oikeasti ekalta levyltä Who do you think you are:n, mutta mulla oli se vain nauhoitettuna c-kasettina :( Joka tapauksessa: GIRL POWER!

Not In Love - Crystal Castles
- Tätä on tullut bailattua melkoisen paljon ja toimii edelleen!

Ja bonuksena vielä: Day Without Air - Traffic Island
- Löysin jätkien kymmenen vuotta vanhan EP:n sattumalta omista kokoelmista, kun etsin sopivia biisejä iltaa varten. Sattumalta myöskin bändi julkaisi tällä viikolla 6 vuoden jälkeen uuden biisin ja videon. Koska tässä oli niin paljon sattumaa käsillä ja Ruohosen pojat on teiniaikojen tuttuja, niin pakkohan tää on soittaa, koska biisi toimii edelleen!

Hanna Top 5 +1:
Iisa - S€ pyörittää
- Iisa on vain niin upea!

Samae Koskinen - Hyvä päivä
- Biisi, joka saa huononkin päivän tuntumaan paremmalta

The BellRays - Have a Little Faith In Me
- Tästä tulee hyviä muistoja mieleen ja toimii edelleen.

Lycke Li - I Follow Rivers
- Tykkään kovasti biisistä!

Azelia Banks - 212
- On mun tsemppausmusaa lenkillä, mutta myös mahtava tanssia.

Ja bonus: The Valkyrians - Make Up Your Mind
- Kuulunut hyviin bailuiltoihin!

Lisäinfoa Pingisklubi loves Uhana Design illasta saat painamalla tästä! Ilta alkaa kello 21 ja Tummat Tunnit ovat heti siitä asti käynnissä. Mailoja saa lainaan ilmaiseksi ja kaikkien ryhmäpingikseen osallistuneiden kesken arvotaan Uhana Designin tuotteita, eli pipoja, kangaskasseja, t-paitoja ja korviksia. Ryhmäpingistä pelataa noin puoli kahteen ja sen jälkeen täytetään tanssilattia!