keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Pingisklubilla otetaan varaslähtö festivaalikesään

Ryhmäpingiksen ja vaihtuvien dj-vieraiden koti, Pingisklubi järjestää touko-kesäkuussa festivaaleille omistettuja erikoisiltoja. Niiden myötä Tampereen Klubi virittäytyy festivaalitaajuudelle kahtena kesäisenä tiistai-iltana.

Toukokuun 29. päivä Pingisklubi paiskaa kättä Provinssirockin kanssa. Silloin Klubilla pelataan ryhmäpingistä ja tanssitaan tämän kesän Provinssirockissa esiintyvien artistien ja bändien musiikin tahdissa. Samanhenkinen ilta on luvassa Ilosaarirockin esiintyjien siivittämänä 19. kesäkuuta.

Nyt Provinssirockiin ja Ilosaarirockiin lähtevillä on tilaisuus tutustua etukäteen festivaaliesiintyjien musiikkiin. Molempina festivaalispesiaali-iltoina kaikkien ryhmäpingikseen osallistuvien kesken arvotaan lippu festivaalille sekä tapahtumien t-paitoja ja esiintyjien albumeja.

Festivaalispesiaalien jälkeen Pingisklubia jatketaan vaihtuvien tiskijukkien tähdittämänä. Heinäkuun klubilla levyjen pyörittämisestä vastaavat Black Twigissä soittavat Janne Vainikainen ja Aki Pohjakyrö. Elokuussa puolestaan Sara-yhteen Joa Korhonen ja Marko Kivelä eli Lonkku Joe ja Dynamiitti Make laittavat pystyyn jytädiscon.

KESÄN PINGISKLUBIT

29.5.2012

Pingisklubi <3 Provinssirock
Pingis dj’s

19.6.2012
Pingisklubi <3 Ilosaarirock
Pingis dj’s

10.7.2012
Surinapörinä
Black Twig dj’s

14.08.2012
Jytädisco
dj Dynamiitti Make ja Lonkku Joe (Sara)

Päräyttävät festivaalispesiaalijulisteet teki Jouni Kuru.