keskiviikko 19. elokuuta 2015

Musiikkivideoiden värittämä kiertueen lopetusklubi OlliPA-dj-setin kera!

Ryhmäpingiskesä2015-kiertueemme viimeinen etappi on edessä tulevana torstaina, kun Oulun Taiteiden yössä vietämme Oulun Musiikkivideofestivaalien ennakkoklubia. Luvassa ryhmäpingiksen ja dj-vieraan lisäksi vuoden 2014 Oulun Musiikkivideofestivaalien kotimaisen kilpailun palkitut musiikkivideot eli toisin sanoen viime vuoden parhaat suomalaiset musavideot!

DJ-vieraaksi saamme juuri uuden sinkun Paperikuppeja julkaisseen OlliPA:n! Oululaisräppärille tämä Pingisklubin dj-visiitti on ensimmäinen laatuaan, joten illasta tulee varmasti ikimuistoinen.
OlliPA:lla on hymy herkässä tulevan albuminsa vuoksi. Kuva: Teemu Valtanen
Tämä on sinun ensimmäinen dj-keikkasi. Mikä fiilis?
No kyllähän tässä vähän jännä fiilis on ollut. Keikka ei itsessään aiheuta mitään suuria jännityksn tunteita, mutta odotan mielenkiinnolla, millaista hommaa se onkaan soittaa musaa viihdytystarkoituksessa. Lisäksi soittolistojen tekeminen sillä ajatuksella, että niissä on jatkuvuutta, on ollut siistiä.
Millaista musaa on luvassa torstaina? Ajattelin soittaa instrumentaalimusiikkia, räppiä ja funkkia. Hiphop-linjoilla liikutaan mutta katsellaas mihin suuntaan lista vielä kehittyy, kun ilta lähenee.
Jokainen on varmaan jossain vaiheessa elämäänsä pelannut pingistä. Mitä muistoja sinulla on lajista? Yläasteella tuli pingistä pelattua paljon. Onhan se hemmetin hauska laji ja pitäisi nykypäivänäkin löytää vähän aikaa naputella sitä enemmän.
Uusi levysi Oman Pihan Porukasta ilmestyy syksyllä. Kertoisitko hieman siitä?
Tätä levyä on tehty nyt pari vuotta, ja se on vihdoin valmis. Homma lähti liikkeelle, kun törmäsin Soundcloudissa tuottaja GFB:n sivustoon ja bläm! Kirjoitin parissa päivässä useamman biisin, jotka päätyivät lopulliselle levylle asti. Tämän alkusysäyksen jälkeen innostuin lähettelemään demoja ihan levy-yhtiöille asti ja Cosmic Playgroundin Markus Seppä päätti sainata levyn heille.

Levyn eteen on tehty kovasti töitä ja olen siihen todella tyytyväinen. Tuntuu, että olen kerrankin saanut kaikki parhaat puoleni yhdelle levylle. Se sisältää musiikkia todella laajalta skaalalta perusräpistä kevyempään kamaan ja välillä taiteillaan ihan tosissaan.
Loppuun vielä Top-3 biisit, jotka aiot soittaa ja miksi?
Looptroop: Fort Europa -levyn intro
Biitti samplatty pingislyöntien äänistä. Luulisin sopivan teemaan.
Kool & The Gang: Summer Madness
Tämä biisi on mun omia alltime-suosikkeja. Rentouttaa niin kesällä kuin talvellakin.
Kendrick Lamar: I
Kendrick Lamar on siisti artisti, koska hän saa sanoitettua tosi diippejä biisejä sellaiseen pakettiin, joka on silti helppo esitellä isolle yleisölle. Tämä biisi on hyvä esimerkki tästä.


OMVF loves PINGISKLUBI torstaina 20. elokuuta Snooker Timessä Oulussa klo 20-00. Pelit pyörähtävät käyntiin heti klo 20, kun OlliPA aloittaa oman dj-settinsä. Vuoden 2014 pumpeloidut musiikkivideot näytetään klo 21, minkä jälkeen musa soi klo 00 saakka OlliPA:n toimesta! Katso lisätietoja: https://www.facebook.com/events/1615608352053172/