maanantai 10. elokuuta 2015

Uutta levyä työstävä The Scenes dj-vieraana elokuun Pingisklubilla

Torstaina 13. elokuuta Elmun Baariin dj-vieraaksi saapuvat oululaisen The Scenes -yhtyeen laulaja Konsta Koivisto ja basisti Matias Haataja. Kyselimme napakat ennakkotunnelmat kaksikolta.

Soititte viime kesänä levyjä Pingisklubilla Bättre Folkissa. Mitä dj-keikasta on jäänyt mieleen?
Matias: Bättre Folkista jäi mieleen auringonlasku ja että kaikki tykkää David Bowiesta. 

Aiotteko hoitaa illan Helsingissä samalla kaavalla vai keksiä jotain uutta?
Matias: Varmaan koetamme keksiä Elmuun jotain uutta musaa. Mää mietin ainakin, että jotain Flow-bändejä vois soittaa. Ainakin War On Drugsia ja Beckiä soitan. Varmaan myös jotain tanssittavaa esimerkiksi Princeä. 
Konsta: Mää varmaan soitan 3 euron funkvinyylejä.

The Scenes on esiintynyt tänä kesänä muun muassa H2Ö:ssä ja Provinssissa. Mikä on ollut kesän 2015 kohokohta tähän mennessä bändillänne?
Matias: Kohokohta on varmaan, kun saamme levyn ihan loppuun valmiiksi, mutta keikoista varmaan on ollut H2Ö. 
Konsta: Saatiin siellä vihdoin uudet biisit rullaamaan hyvin ilman, että jollain olisi jäänyt jotain hampaankoloon keikan jälkeen. Eli soitettiin vitun hyvin!
Seuraava levynne on ilmeisesti jo äänitetty. Milloin uutta levyä pääsee kuulemaan ja millaista materiaalia on luvassa?
Matias: Joo, luulimme että äänitimme uuden levyn valmiiksi, mutta huomasimme nyt, kun olemme kuunnelleet sitä, että tarvitsemme vielä yhden biisin mukaan, ja se pitää vielä äänittää. Uusi levy on suorempaa ja impulsiivisempaa. Jos haluaa kuulla uusia biisejä, kannattaa tulla keikoille, koska soitamme oikeastaan vain uusia biisejä. Uusi levy tulee ulos tammikuussa.

Nähdään siis torstaina Flow- ja funkvinyylitunnelmissa! Sisäänpääsy on ilmainen, mailoja saa lainaan ja tiskillä on tarjouksia. Lisätietoja saa tämän linkin takaa: https://www.facebook.com/events/1057290270957596/