tiistai 2. joulukuuta 2014

Vaarallinen, kostea ja herkullinen

Joulukuun karkelot saavat räjähtävän lisän, kun Pingisklubi ottaa vastaan komeita dj-vieraita. Isonamu dj's sytyttää Tampereen Klubin liekkeihin torstaina 11. joulukuuta. Voi olla, että ryhmäpingiksen pyörimisnopeudessa ja tanssijalan vipattamisessa tehdään maailmanennätyksiä!

Isonamu dj's on yhtä kuin Henri "Liemi" Koskiniemi ja Iiro "Plays Rasmus" Ylönen. Ensimmäinen tottelee ainakin tämän illan ajan nimeä dj Seksikone ja jälkimmäistä voi kutsua luokseen dj Ankkurinappi -huudahduksella. Utelimme vauhtikaksikolta, mitä tuleva Pingisklubi saa joulun alla kokea.

Dj Ankkurinappi ja Dj Seksikone elementissään.
Arvon dj-vieraamme, millaista tunnelmaa aiotte pingiksenpelaajien iloksi luoda?
Vaarallista, kosteaa ja herkullista!! 

Mitä kokemuksia teillä on ryhmäpingiksestä? 
Henri: Hyvät kokemukset, kyseessä on mahtava kuninkuuslaji!
Iiro: Kokemukset ovat hyvin puutteelliset, mutta muita ryhmäaktiviteetteja olen kyllä harrastanut!

Mitä odotuksia teillä on Pingisklubista?
Back In Tampere ei voi olla muuta kuin parasta koskaan! 

TOP-3-biisit jotka aiotte soittaa ja miksi?
Henri: 
Sheryl Crow – All I Wanna Do
Wham – Last Christmas
Panorobotti 2013 – Puusepän sulhanen

Iiro: 
Lionel Richie – Dancing On The Ceiling
Toto – Africa
Rasmus – Ghostbusters 

Dj-hommien lisäksi olette molemmat muutenkin musiikkibisneksessä mukana. Henri, soitat Getawaycabissa. Mitä bändille kuuluu ja mitä suunnitelmia vuodelle 2015?
Bändille kuuluu hyvää. Julkaisimme uuden sinkun ja oltiin keikalla Lost In Musicissä. Meiltä ilmestyy levy 2015. Lisäksi perustimme juuri Iiron kanssa uuden yhtyeen, Seksiconeet! 

Iiro, sinä puolestasi olet järjestänyt Ankkuriklubia Helsingissä ja nyt buukkaat ohjelmaa Elmun Baarissa. Miltä vaikuttaa Helsingin keikka- ja klubimeininki tällä hetkellä ja mitä fiilikset vuoteen 2015?
Keikkameininki on tällä hetkellä haasteellista, mutta ylöspäin on suunta. Dj-voittoiset klubit lähteneet pyörimään meillä Elmun Baarissa varsin mukavasti. Odotuksissa on 2015 kesä, joka tulee olemaan hyvin mielenkiintoinen. Onhan meillä stadin paras terassi! Luvassa on paljon uusia klubeja sekä livemusaa. Lisäksi pyöritän muutamaa dj-klubia ja teen vakituisesti dj-keikkaa Bar Loosessa. Niin ja kuten todettua, soitan nykyään myös Seksiconeet-yhtyeessä.

Iiro ja Henkka, olette pingispöydän ympärillä pingismailat kädessä ja pallo heitetään peliin. Mitä tapahtuu? 
Vastaus, näin: 

Olkaa Tampereella siis varuillanne, kun Isonamu dj's valtaa Pingisklubin torstaina 11. joulukuuta. Musiikki alkaa Tampereen Klubilla raikua ja Tummat Tunnit houkutella tiskille porukkaa kello 21 alkaen. Ensimmäisen tunnin ajan Pingisklubille on vapaa pääsy, saavu siis ajoissa! Ryhmäpingis pyörii puoli kahteen saakka, mailoja saa meiltä lainaan. Tanssinrytke jatkuu aamuneljään. Tästä pääset tapahtumasivulle, missä tiedonjanoisille tihkuu lisätietoja. Instagramissa menoa voi seurata tunnisteella #Isonamu.