torstai 6. marraskuuta 2014

Iloinen jälleennäkeminen! Hopeajärven muusikot tulevat Pingisklubin vieraaksi Tampereelle 8.11.

Jo kesäkuussa Pingisklubilla oli ilo saada Hopeajärven muusikot dj-vieraiksi, kun molemmat olimme Hailuodon Bättre Folk -festareilla. Rokki soi taas, kun bändi saapuu nyt Tampereelle. Keskiviikkona 8. marraskuuta on luvassa villi ilta! Kyselimme Hopeajärven tyypeiltä, mitä yhtyeelle kuuluu ja mitä jekkuja he ovat suunnitelleet tulevaan ryhmäpingistelyiltaan.

Hopeajärven nelikko vauhdissa.

Olette keikkailleet ahkerasti tänä vuonna. Mitä tien päältä on jäänyt erityisesti mieleen?

- Kaikkea kahjoa ehtinyt tapahtua, vaikeampi onkin sitten muistaa missä ja miksi. Kesä nyt oli ihan omiaan kaikelle spontaanille hauskanpidolle, muun muassa yöllinen jalkapallo-ottelu Provinssin koulumajoituksen pihalla oli ihan vitun mahtava ohjelmanumero. Hätis väsäs voittobyyrin hämyjen nimiin! Täytyy myös mainita kaikki upeat tyypit, jotka ovat reissuilla tulleet vastaan! He ovat ikimuistoisia.

Olette työstäneet myös uutta levyä. Missä vaiheessa se on?

- Tuleva levy on itse asiassa meidän eka kokopitkä, kun edellinen 12-tuumainen oli vain mini-LP. Levy on tätä kirjoittaessa masteroinnissa, sitten se lähtee tehtaalle monistettavaksi. Vinyyli viivästynee ensi vuoden puolelle, katsotaan ehtisikö CD-versio joulunpyhiksi maahan. Laulut ovat pääosin sellaisia, jotka ovat keikkasetissä kulkeneet jo hyvän tovin, mutta ei oltu vaan saatu purkitettua. Meidän musaahan se, jätämme tulkinnat ja vibat muille. Seuraava peliliike on myös mietittynä: splitti-seiska meille rakkaan orkesterin kanssa, se tullee alkuvuodesta myös.

Teillä on Pingisklubista kokemusta kesäkuisesta Bättre Folkista. Mitkä fiilikset jäivät Hailuodosta ja mitä odotuksia teillä on tulevasta Pingisklubista Tampereella?

- Bättre Folk oli takuulla yksi lämminhenkisimmistä kesäjuhlista, siitä jäi hyvä olo pitkäksi aikaa. Katkonaisia fläsäreitä pingiksen lomasta: Kuupuu-bändin biisi soi, ravintoloitsija kehottaa meitä olemaan kanavoimatta taiteellista puoltamme.Tunnelma lämpenee, The Scenesin pojat tulevat dekkeihin, vitun hyviä biisejä! Takas kehiin, nyt keksitään ihan uusia tanssiliikkeitä! Tampereella jotain tollasta kans?

Kun Hopeajärvi laitetaan pingispöydän ympärille, jokaiselle maila käteen ja pallo heitetään peliin, mitä tapahtuu?

- Aikamoista sekamelskaa.

Mitä aiotte soittaa Pingisklubilla ja miksi?

Teemu: Lapin Kullat -niminen orkesteri soi varmasti, se on yksi tämän vuoden arkeologisista kaivaustöistä. Rokkii!
Ari: Lydia Lunch with the Anubian Lights - Potango Tango. Koska mä aina soitan sen, nopeutettuna tai ei.

Nähdään siis Tampereen Klubilla keskiviikkona 12. marraskuuta. Pingisklubi ja Tummat Tunnit alkavat molemmat kello 21 ja ensimmäisen tunnin ajan pääsee ilmaiseksi sisään. Tule siis ajoissa! Mailoja saa ilmaiseksi lainaan ja pelit pyörivät noin puoli kahteen. Sitten jorataan! Lisätietoja tästä linkistä.