maanantai 22. joulukuuta 2014

Alexander in Paris -dj's vetää hihasta jokereita vuoden 2015 ensimmäisellä Pingisklubilla

Vuosi 2015 lähtee Pingisklubilla käyntiin torstaina 8. tammikuuta. Silloin dj-vieraaksemme Tampereen Klubille saapuvat folkrockia soittavan Alexander in Parisin rumpali Lauri Pisilä ja kitaristi Juho Pehkonen sekä bändin apumies Perttu Vornanen. Kyselimme herroilta ennakkotunnelmia.
Minkä verran olette soittaneet dj-keikkaa ja mikä siinä on parasta? 
Heh heh, dj-keikkoja on tullut joskus kuusi vuotta sitten tehtyä jokunen ja aivan muissa merkeissä. Pertulla on enemmän historiaa levareiden takaa. Parasta lienee siis ettei voi todellakaan ennustaa mitä tulee tapahtumaan…

Minkälaisia muistoja teillä on pingiksestä?

Pingiksestä on erittäin lämpimiä muistoja. Allekirjoittaneelta (Juholta) löytyy pingispöytä kotoaan, joten siinä on monet intensiiviset pallorallit tullut tahkottua voittopainoitteisella recordilla, tottakai.

Mitkä odotukset teillä on Pingisklubista? 

Ei olla ikinä Pingisklubilla itse päästy käymään, moista kun ei meillä Jyväskylässä (vielä ainakaan) järjestetä. Ihmiset tuntuvat kertoilevan siitä tosin aika positiivisia fiiliksiä, joten kovin odotuksin lähdetään pitämään hauskaa.

Millaiseen fiilikseen aiotte pingiksenpelaajat siivittää? 

Tarkoituksena olisi soittaa positiivissävytteistä musiikkia. Luvassa on ainakin folkkia, indierokkia ja nopeampaakin poljentoa. Myös hieman jokerimpaa raitaa voi olla luvassa. Miten nämä sitten ryhmäpingiksen peluuseen vaikuttaa, jää nähtäväksi!

Top-3-biisit, jotka aiotte ainakin Pingisklubilla soittaa ja miksi?
 

Boris the Conductor – Sauna Soul
Los Saicos – Demolición
Morley – My Beautiful Darlings 

Ihan siitä selkeästä syystä, että kaikki ovat tahollaan eri genren edustajina käsittämättömän kovia biisejä ja mikäli niitä ei joku pingisklubilainen ole kuullut, niin nyt on korkea aika.

Teiltä ilmestyy debyyttialbumi alkuvuodesta. Miltä se kuulostaa ja miten erotutte muista lukuisista nykybändeistä? 

Saundien suhteen ollaan kehitytty ja sävyä saatu lisää, kun mukana on uusia instrumentteja tuomassa omanlaistaan makua. Levylle ollaan onnistuttu tekemään tarpeeksi erilaisia biisejä ja tunnelmia, jotta se säilyy mielenkiintoisena alusta loppuun. Enpä tiedä, kai sitä voisi analysoida pikantimminkin, mutta lyhykäisyydessään ollaan tehty tietty ainakin omaa korvaamme miellyttävää musiikkia. Hommat hoidettiin kunnolla ja kiirehtimättä, joten kappaleet kuulostaa juuri siltä, kun ne on tarkoitettukin kuulostavaksi. Toivottavasti siitä nyt sitten joku muukin tykkäisi. Aika sen meille näyttänee.

Jos teidät kolme laitetaan pelaamaan pingistä, miten käy? 

Koiramies Perttu taitaa jäähä pronssille. Finaalissa itsensä suurmestariksi kerta toisensa jälkeen paukuttaa Juho. Ei mitään jakoja. 

Torstaina 8. tammikuuta siis pingistellään jälleen Tampereen Klubilla. Ovet aukeavat klo 22, pingismailoja saa lainaan ilmaiseksi ja Tummat Tunnit ovat voimassa koko illan! Ryhmäpingistä pelaamme noin klo 01.30 saakka, minkä jälkeen pistetään tanssit pystyyn. Kaikkien ryhmäpingiksenpelaajien kesken arvomme Katin tavaran ja Överdog -levy-yhtiön levypalkintoja.

Leppoisaa joulua ja tammikuussa nähdään! Sillä aikaa meitä voi seurata vaikka Instagramissa. #Pingisklubi