keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Tätä on Ping Pong Show, krapulanpoistopingis ja tosielämän Tinder

Pingisklubin vierailu Ruisrockissa on ansiokkaasti takana ja sen myötä Älä pingistele yksin -kesäkiertue on edennyt puoliväliin. Bättre Folkista alkanut rundimme huomioitiin jopa iltapäivälehdistössä. YleX puolestaan arvioi, että pingiksenpeluu on yksi kummallisimmista oheisaktiviteeteista, mitä tämän kesän festareilla voi tehdä.

Kannattaa tulla tulevana viikonloppuna
Ilosaarirockiin testaamaan, pitääkö tämä paikkaansa. Ryhmäpingistä voi pelata Rentolavan kupeessa lauantaina ja sunnuntaina kello 12-17.Pingisklubin festarimeininki kirvoitti kävijöiltä uusia termejä kuvaamaan ryhmäpingiksen ja tanssimisen pyhää liittoa. Meidät tunnetaan nykyään myös Ping Pong Show'na, krapulanpoistopingiksenä ja Tosielämän Tinderinä.Totesimme yhdessä pelaajien kanssa Ruisrockin leirintäalueella, että pingispöydän kiertäminen ja edellisiltana kadonneen koordinaatiokyvyn etsiminen saavat festarikansan hereille. Ruisrockissa SMOODin Dj Shoulderpipe ja Dj Aleksi innostivat soittamallaan musiikilla kansan kiipeilemään jopa asuntoauton katolle tanssimaan. Ohikulkijat saivat myös osansa kaksikon mikkiin heittämistä terävistä huomioista ja vitseistä.Olemme Pingisklubilla ottaneet tavaksi pyytää dj-vierailtamme soittolistan illan aikana soitetuista tykeimmistä biiseistä. TÄSTÄ voi kuunnella torstaina 3.7. Tampereen Klubilla soittaneiden Dj Vernerin ja Dj Hullu Poron parhaat ja TÄSTÄ muistella, millä SMOODin Dj Aleksi ja Dj Shoulderpipe keinuttivat kansaa Ruisrockin leirinnässä. Pingisklubilla on oma profiili Spotifyssa, sieltä löytyvät kaikki soittolistat. Annetaan musiikin soida ja nähdään kiertueella!
ÄLÄ PINGISTELE YKSIN -KIERTUE 2014
26.–27.6. Bättre Folk, Hailuoto
3.7. Klubi, Tampere
5.–6.7. Ruisrock, Turku
12.–13.7. Ilosaari, Joensuu
6.8. Kaikun Keskiviikko, Helsinki
9.–10.8. Flow Festival, Helsinki
Menoa kannattaa seurata blogin lisäksi myös Pingisklubin sivuilta Facebookista. Instagramissa ja Twitterissä Pingisklubin pariin löytää hashtagilla #Pingisklubi.

Älä pingistele yksin -kiertueen tyylikkään videon näkee tästä.