torstai 10. heinäkuuta 2014

Ilosaarirockissa Pingisklubin löytää Rentolavan kupeesta

Helteiden jatkuessa Älä pingistele yksin -kiertue suuntaa matkansa Joensuun Ilosaarirockiin. Festareiden oheisohjelma tuntuu olevan kesän kuumin puheenaihe. Pingisklubi tuo kortensa kekoon tarjoamalla kansalle kenties maailman rennointa kimppakivaa, ryhmäpingistä! Sitä voi pelata Rentolavan kupeessa lauantaina ja sunnuntaina kello 12-17. Mailat saa lainaan meiltä, aivan ilmaiseksi.

Pingisklubin konseptiin kuuluu, että letkeä musiikki raikaa pelailun taustalla ja homma sujuu siksi kuin tanssien. Onneksi Rentolavalla musiikki ei lakkaa esiintyjien välissäkään, siitä huolehtivat dj:t Selecta Andor, Root Sound dj's ja Ruff Cut dj's sekä Rentolavan esiintyjät Asa & Band, Gracias & The Globe Band, Pietarin Spektaakkeli ja Lieminen.

Aamupäivästä on hyvä tulla tsekkaamaan, pitääkö Ruisrockissa ryhmäpingikselle annetut krapulanpoistopingis ja tosielämän Tinder -termit paikkaansa. Nähdään siis Laulurinteellä! 

 
ÄLÄ PINGISTELE YKSIN -KIERTUE 2014
26.–27.6. Bättre Folk, Hailuoto
3.7. Klubi, Tampere
5.–6.7. Ruisrock, Turku
12.–13.7. Ilosaari, Joensuu
6.8. Kaikun Keskiviikko, Helsinki
9.–10.8. Flow Festival, Helsinki
Menoa kannattaa seurata blogin lisäksi myös Pingisklubin sivuilta Facebookista. Instagramissa ja Twitterissä Pingisklubin pariin löytää hashtagilla #Pingisklubi.

Älä pingistele yksin -kiertueen tyylikkään videon näkee tästä.