perjantai 18. huhtikuuta 2014

Vain palmut puuttuu, vai puuttuuko?

Rytmikorjaamon Torstaiklubilla oli hauskaa, kun kävimme siellä Death Hawks -dj-kaksikon kanssa 10. huhtikuuta. Seuraavan kerran ryhmäpingistä pääsee pelaamaan tuttuun tapaan Tampereen Klubilla torstaina 24. huhtikuuta. Silloin levyjä pyörittelee Dj Mansen Tiikeri, jolta kysyimme muun muassa hänen pingismuistoistaan ja bändikuvioistaan sekä siitä, millainen on hyvä pussikaljasää.

Minkä verran olet ollut dj:nä ja millanen oli eka dj-keikkasi, jos sellaisen olet joskus tehnyt?
DJ:nä olen melko noviisi. Olen soittanut aiemmin parin satunnaisten jatkojen ja etkojen lisäksi 931:ssä viime jouluna, jolloin sain varsin hyväksyvän vastaanoton jengiltä. Se oli hauskaa ja rentoa. Päät nyökkyivät.

Millaista musiikkia aiot soittaa Pingisklubilla?
Tykkään kaikenlaisesta villistä ja riehakkaasta musasta, ja ajattelin jakaa tämän ilon muidenkin kanssa. Tarjolla on rock'n'rollia, surffia, ska:ta, trooppista kamaa sekä runsaasti bongoja.

Millä teet yleisöön vaikutuksen?
Välitän mukanani auringon, kesän ja rantaloman fiiliksiä - ylin nappi auki, rintarkarvat esiin, heitä huolet eilisen ja huomisen!

Top 5 biisit jotka aiot soittaa ja miksi?
1. The Clash - Rock the Casbah // Klassikko, jossa jäätävät perkussiot.
2. Manu Chao - Promiscuity // Juuri tällaisesta musasta sytyn - riehakas, spontaani, jopa hyvällä tavalla levoton meno.
3. Incredible Bongo Band - Bongo Rock // Tällä lähtee päivä käyntiin, bongojen määrää ei voi käsittää.
4. Vampire Weekend - A Punk // Tähän biisiin ei vaan kyllästy, elämäni smooteimmat 2 min 18 sek.
5. La Ruda Salska - Du Rififi Chez les Branques // Letkeä ska-poljento ranskalaiseen malliin, biisi joka teinivuosina pelasti minut ja kitarani.


Millaiset odotukset sinulla on Pingisklubi-illalle?
Illasta tulee loistava startti alkavaan kesään. Tehdään ikioma Pingis-Bongo-Beachi keskelle Tamperetta! Vain palmut puuttuu, vai puuttuuko?

Mitä muistoja ja kokemuksia sinulla on pingiksestä?
Kouluaikoina olin keskivertoa huonompi pingiksessä, eikä tilanne ole parantunut mitenkään! En hallitse omia voimiani, lyön palloa aina liian lujaa. Enkä tälläkään kertaa ehdi reenaamaan, koska täytyy pyörittää levyjä. Jonkun niitä täytyy.

Soitat Kaveri Specialissa kitaraa. Teiltä ilmestyi juuri debyyttialbumi. Mikä on fiilis?
Fiilis on ylpeä. Levystä tuli juuri sellainen kuin haluttiin, ja jengi on ottanut sen isolla sydämellä vastaan. Se on kuin kaunis, oma lemmikki.

Millainen on hyvä pussikaljasää?
Aurinko, joka ei suostu laskemaan. Ruoho jonka vehreys sokaisee. Soliseva ja tyyni järvi, merenranta tai Tammerkoski. Nauravat ystävät. Täysin kiireetön ja ohjelmaton päivä. Sitä on pussikaljasää parhaimmillaan.

Kuulut myös yhtyeeseen nimeltä Radical Ninja. Mistä moinen nimi ja mitä teille kuuluu?
Kiitos kysymästä! Radical Ninja on vanha nintendopeli vuodelta 1986, sama kuin minun ja muiden bändin jäsenten syntymävuosi. Meillä tulee tasan 10 vuotta täyteen bändinä nyt toukokuun 22. päivä, jolloin juhlistamme sitä lämppäämällä Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändiä Tavastialla, jossa emme ole aiemmin soittaneet. Eli aika kovaa menee!

Kaveri Special ja Radical Ninja pelaa pingistä, mitä tapahtuu?
Pahan pistit. Kaveri Special on äärimmäisen tarkka mutta Radical Ninja uhkuu tarmoa. Veikkaan että mailat pistetään sivuun ja asia ratkaistaan äärimmäisellä SURF-OFF -kisalla!


Dj Mansen Tiikeri siis tarjoilee villiä ja trooppista menoa torstaina 24. huhtikuuta Pingisklubilla Tampereen Klubilla. Ovet aukeavat kello 21, mailoja saa lainaan ilmaiseksi, sisään vain narikan hinnalla (2e) ja kaikkien pingistä pelaavien kesken arvotaan levypalkintoja. Muistakaa lisäksi, että Tummat Tunnit alkavat jo kello 21 ja jatkuvat koko illan!