maanantai 7. huhtikuuta 2014

Seinäjoki, täältä tullaan!

Pingisklubi tulee Seinäjoelle, oletteko valmiita?
 

Vierailimme kesäkuussa 2013 Seinäjoella ensimmäisen kerran Provinssirockissa. Tuolloin ilostutimme festivaaliväkeä sunnuntai-iltapäivänä: Dj mikkomikko ja dj arttu soittivat leppoista kesämusiikkia ja pingispöydän ympärilä hiekka pöllysi pelin tiimellyksessä.

Seinäjoella oli niin mukavaa, että tulemmekin sinne uudestaan Rytmikorjaamon Torstaiklubille huhtikuun 10. päivä. Mukaan otamme Death Hawks -dj:t, jotka loivat hienon tunnelman klubillemme viime marraskuussa.  Luvassa on leppoista ryhmäpingistä ja loistavaa musiikkia. 


  
Mitä sitten on ryhmäpingis?

Tässä pingiksessä pelaajia ei ole vain kahta, vaan pelin alussa kaikki halukkaat kerääntyvät pöydän ympärille mailoineen. Rinki kiertää pöytää ja jokainen lyö vuorollaan. Jos tulee huti, tipahtaa pelistä. Lopulta jäljelle jää kaksi pelaajaa, joista toinen selviytyy voittajaksi kahmittuaan kolme pistettä. Voittajia emme kuitenkaan merkitse ylös, vaan pingistely leppoisassa tunnelmassa on tärkeintä.
Mailoja saa lainaan maksutta ja kaikkien pelaajien kesken arvomme levypalkintoja. Lisäksi tiskillä tarjouksia. Ei sisäänpääsymaksua! Ovet aukeavat ja pelit alkavat klo 18. Ping pong!