torstai 27. helmikuuta 2014

Kädet ilmaan!

Maaliskuussa 2012 ensimmäistä kertaa toimme Tampereen Klubin tanssilattialle pingispöydän ja dj-koppiin astelivat Koria Kitten Riotin Antti Reikko ja muun muassa Sans Paraden Markus Perttula, hienoja muusikoita molemmat. Suomen ainoa Pingisklubi oli näin saanut alkunsa. Tuon illan jälkeen ollaan nähty 21 klubia ja lähes 30 eri dj:tä.

Tätä juhlimme torstaina 20. helmikuuta. DJ-kopissa nähtiin sekä klubin omat dj:t Ping ja Pong että DJ ALEKSI. Alkuilta meni pingiskaksikon voimin ja soitimme paljon musiikkia niiltä artisteilta, jotka ovat klubillamme olleet soittamassa eli muun muassa Death Hawksia, Yournalistia, The Friendia, Idiomaticia ja Saraa. 

DJ ALEKSI hyppäsi puikkoihin puoli kahdentoista aikaan ja puolestaan laittoi pingistelijät tanssimaan. Reino & the Rhinosia, Loost Koosia, Karri Koiraa ja Ruudolfia ainakin kuultiin sekä viimeisinä hitaina Ruudolfin Leijonakuningas-laulu ja loistava Lähtisitkö? 

Illan ikuisti valokuvaaja Jonne Renvall, jonka upeista tunnelmapaloista pääsette nauttimaan heti, kun ensin kerromme, että seuraavan kerran Pingisklubille pääsee taas keskiviikkona 19. maaliskuuta. Silloin leppoisan tunnelma luo dj Skenikswee, josta pian lisää! Mutta nyt vielä viime klubin tunnelmiin: