tiistai 18. helmikuuta 2014

Torstai 20.2. on kaksivuotiaan Pingisklubin juhlaa

Tervetuloa juhlimaan kanssamme, kun Suomen ainut ryhmäpingikseen ja vaihtuviin tiskijukkiin erikoistunut klubi täyttää kaksi vuotta! Juhlat, pingistelyt ja Tummat Tunnit pärähtävät Tampereen Klubilla käyntiin torstaina 20. helmikuuta kello 21. Meno jatkuu puoli neljään saakka, kyllä parivuotias vielä jaksaa!Pingisklubin ideana on esitellä tamperelaisyleisölle uutta musiikkia ja olemmekin saaneet vieraiksemme paljon dj:itä ja muusikoita, jotka eivät vielä ole Klubin dj-kopista tuttuja. Monet muusikot ovat Pingisklubilla tehneet debyyttejään dj:nä. Alkuillasta Pingisklubin omat dj:t Ping ja Pong haluavatkin kiittää menneiden klubien dj:itä ja soittaa heidän bändiensä musiikkia. 

Luvassa on siis ainakin juuri albuminsa julkaisseita Black Twigia ja Yournalistia, perjantaina Klubilla esiintyvää Koria Kitten Riotia sekä tamperelaista The Oatesia. Pingiksenpeluun seuraksi soitamme myös Markus Perttulaa ja hänen englanninkielistä Sans Parade -bändiään, Saraa, Idiomaticia, Suomen Tullia, Kotoisia Sävyjä, Ochre Roomia ja Genitaalinärpestä.

Todelliseen juhlatunnelmaan noustaan viimeistään, kun Dj Aleksi astuu levyjen ääreen kello 23.30. Tamperelaisille tämän dj-nimen takaa löytyvä Aleksi Jyrälä on tullut tutuksi Radio Moreenissa perjantaisin pyörivän Friday House -musiikkiohjelman juontajana ja musiikkitoimittajana. Myös Pingisklubi on päässyt ohjelmaan vieraaksi ja nyt on kunnia päästää Aleksi vierailemaan Pingisklubin dj-kopissa.Dj Aleksi soittaa levyjä aika erilaisissa kokoonpanoissa ja pääasiassa Helsingissä. SMOOD, White Tie DJs, Dept., Overboard ja We Love Helsinki on niitä nimiä jotka kannattaa painaa mieleen! Jokaisen kanssa hiukan erilaista settiä, mutta pääpaino on housessa.

Millaista musiikkia aiot soittaa Pingisklubilla?

Luvassa on kieltämättä sekalainen, mutta silti tarkoin valittu setti. Tunnelmat vaihtelevat raukkautta tihkuvasta äränbeestä sielukkaaseenhouseen. Joskus tilanteet eskaloituu NY-räppiin. Pyrin löytämäänpunaisen langan.

Odotukset Pingisklubi-iltaa ajatellen ovat kovat, tietenkin. Aina kun jengi bailaa, hymyilee, nostaa kädet ilmaan ja antaa mun nähdä että niillä on kivaa, niin mullakin on.

Millaisia muistoja sulla on pingiksenpeluusta?

Hehee. Tulee mieleen perhelomat ja palmupuut. Nyt Pingisklubin synttäreillä aion hyvin mahdollisesti ottaa myös itse matsia ryhmäpingiksessä.

DJ Aleksin Top 5 Pingisklubin synttäribiisit, jotka kuullaan illan aikana:

Chino Mann - I Feel It (Captain Planet Remix)
KOSKA TÄÄ BIISI ON VAAN NIIN RYTMINEN JA MIELETÖN FIILISBIISI.

Snoop Dogg - Drop It Like It's Hot (Feat. Pharrel)
KOSKA BLOCKFEST.

MKRNI - Deep Dreams
KOSKA YSÄRIVIBA, MUTTA HOUSEA.

Ruudol - Leijonakuningaslaulu
KOSKA MAAILMAN PARAS VIKABIISI JA OSAAN SANAT ULKOA.

Kool & The Gang - Ladies Night
KOSKA AINA ON LADIES NIGHT, TIETENKIN.