tiistai 28. toukokuuta 2013

Ryhmäpingiksessä pääsee luonnollisesti lähelle

Viime viikolla koimme riemunhetkiä, kun kevään viimeinen Pingisklubi rikkoi ennätyksiä. Ensimmäistä kertaa mailat loppuivat kesken eli toisin sanoen samalla kertaa oli pelaamassa ennätysmäärä jengiä! Kiitos siitä teille. Tämän voisi ottaa tavaksi. Lisäksi koko illan kävijämäärä oli tähän mennessä suurin.

Toukokuun Pingisklubi oli menestys dj-rintamallakin, sillä dj:t Sami Sänpäkkilä ja Ville Pirinen soittivat kerrassaan mainiota musiikkia. Alkuillasta soi muun muassa Can, Sam Gobal, Black Sabbath ja Dead Moon. Loppuillasta puolestaan tanssijat saivat nauttia sellaisista artisteista kuin Cyndi Lauper, Stephanie, Ata Kak ja Suicide.

Kuten jokaisella PIngisklubilla tähän mennessä tälläkin kerralla paikalla oli useita ensikertalaisia, jotka innostuivat ryhmäpingiksestä. Jee! Hauskaa oli kuulla, kun eräs tämänkertaisista ensikertalaisista keksi meille sloganin: luonnollisesti lähelle. Tämä siis on kohdistettu kaikille sinkuille, jotka ovat kenties tutustumassa uusiin ihmisiin baarissa. Ryhmäpingiksessäkin kun väkisinkin tullaan melkein iholle tiiviin porukan kiertäessä pelipöytää. Olkoon siis, Pingisklubi – luonnollisesti lähelle.

Kaiken kaikkiaan tämä kevät oli oikein antoisa ja suurkiitos siitä kuuluu kaikille kävijöille sekä dj:lle! Vaikka Suomen ainoa ryhmäpingisklubi pitääkin taukoa Klubilta, emme pane mailoja kaappiin pölyttymään. Kesällä Pingisklubin löytää Seinäjoelta Provinssirockista sunnuntaina 16. kesäkuuta ja Tampereelta Valtteri Festivalilta lauantaina 22. kesäkuuta. Nähdään festareilla!