keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pingisklubin Provinssinvalloitus alkaa olla käsillä!

Seinäjoki, Törnävänsaari, kesä. Pian on se hetki, kun dj Arttu sekä dj mikkomikko painavat play ja Dj-lavalta alkaa kaikua sulosäveliä Skutsipubissa sunnuntaisimaa nauttivien korviin. Jalat hakeutuvat tanssilattialle ja kädet hapuilevat pingismailaa. Porukka kerääntyy Saariravintolan pihamaalle saman pingispöydän ympärille, jolla eräs festivaalin brittiläisistä pääesiintyjistä on perjantaina pelannut bäkkärillään (!).

Kyllä! Pingis ja etenkin ryhmäpingis on nyt suosittua! Senpä takia Pingisklubi saapuu Provinssirockiin. Pelit pyöräytetään käyntiin sunnuntaina 16. kesäkuuta kello 16 ja menoa riittää aina iltayhdeksään saakka.

Älä huoli, jos unohdit ottaa oman pingismailan mukaan. Niitä saa meiltä ilmaiseksi lainaan. Pallotkin meillä on! Ja kehuimmeko jo hyviä puitteita ja loistavaa taustamusaa?

Älä huoli siitäkään, jos kokeilet ryhmäpingistä ensimmäistä kertaa. Pingisklubi ei ole mikään sisäpiirin klubi, vaan iloinen joukko baariurheilun satunnaisia harrastajia. Ryhmäpingis on aloittelijaystävällinen peli - tämä on kaukana kouluaikojen noloista häviöistä pingisottelussa.

Sunnuntainen pingistely on paras tapa viimeinkin lähestyä sitä söpöläistä, jonka olet bongannut jo monelta keikalta viikonlopun aikana. "Älä pistä pahaa, mä vasta aloittelen", hän hymyilee. Törmäätte vahingossa toisiinne, kun vauhti pöydän ympärillä kiihtyy ringin pienentyessä. "Ei se mitään. Sulla on muuten kivat tennarit." Kannustat häntä ja mietit jotain sopivaa iskulausetta: "Hei, sähän pääsit finaaliin!"

Ryhmäpingis, tuo rakkauden, ilon ja huuman täyttämä peli! Nähdään Skutsupubin siimeksessä sunnuntaina!

Pingisklubia voi seurata myös Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja Foursquaressa. Ping Pong, ystävät!