tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tamperelaisen Oatesin muusikot näyttävät Pingisklubilla dj-taitonsa

Tervehdys ystävät, on aika huhtikuun Pingisklubin! Torstaina 4.4. Tampereen Klubilla omistetaan ilta jälleen ryhmäpingikselle. Pelejä säestää tällä kertaa tamperelainen bändi Oates. Kuten totuttua, muusikot pääsevät esiintymisen sijaan kokeilemaan dj-uraa soittamalla lempikappaleitaan. Annetaan heille sananen ennen h-hetkeä.

Oletteko ensi kertaa dj:inä vai oletteko jo soittaneet levyjä jossain? Mikä fiilis tulevasta dj-keikasta?

Kyllä tämä on Oates-kollektiiville neitsytmatka. Yksityishenkilöinä yksi jos toinenkin meistä on soittanut levyjä ala-asteen sukkadiskoissa, sukujuhlissa ja firman pikkujouluissa. Dj-keikkaa odotamme kuin jäiden lähtöä!

Mikä on teidän musiikillinen teemanne, mitä aiotte soittaa?

Tuskin voimme välttää hyvää musiikkia. Kitaristi Juho aikoo ainakin soittaa Kari Rydmanin Niin kaunis on maa - kappaleen, koska se on niin kaunis. Se maa. Rumpali Santeri lupaa, ettei Beatlesilta voi illan aikana välttyä. Hey Bulldog on tällä hetkellä yksi hänen lempikappaleistaan, joten pingiskansa tulee todennäköisesti kuulemaan sen torstaina.

Osalle Oatesissa Pingisklubi on tuttu juttu ja muillakin on hyviä muistoja pingiksenpeluusta.

Juho: Olen pelannut pingistä viimeksi Iso-Syötteellä vuonna 1999. Siellä on ollut kivaa pelata.
Santeri: Hauskaa siellä on ollut pelata, vaikkain aluksi vähän jänskää. Ekalla kerralla toki meinasin jättää leikin kesken, sillä en tajunnut, että siitähän pöydän päästä pitää tietenkin siirtyä heti lyönnin jälkeen veks. Tämän vuoksi sitten blokkasin jonkun jäbän ja sain pahaa silmää.

Mitä Oatesille kuuluu?

Helvetin hyvää, Juho tiivistää. Terassikausi alkaa ja toinen toistaan parempia lauluja odottaa jonossa hellää käsittelyä. Niitä ulkoilutetaan kevään ja kesän keikoilla.

Oatesilla onkin keikkoja Tampereella ahkeraan:

12.4. O'Hara's (w/ Corde Lisse)
10.5. Ruma
17.5. Telakka (w/ Jukka Ässä)
1.6. Huurupiilo

Pingisklubi siis Klubilla torstaina 4. huhtikuuta kello 21-04. Ryhmäpingistä pelaillaan noin kahteen asti ja tanssia saa vaikka koko illan! Ja tietenkin, koska Pingisklubi on paras Klubi, Tummat Tunnit alkavat jo yhdeksältä! Lisätietoja tästä.