keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Yksivuotias Pingisklubi: kovia pelejä ja lähes liian hyvää musaa

Pingisklubin yksivuotista taivalta juhlittiin Tampereen Klubilla torstaina 21. maaliskuuta. Ryhmäpingiksestä innostui ennätysmäärä uusia pelaajia. Osa heistä kävi iloisena ilmoittamassa mailatytölle joka kerta, kun voitto osui kohdalle. Muistutimme toki, ettei Pingisklubilla lasketa tai kirjata voittoja, vaan levypalkinnot arvotaan kaikkien mailan lainanneiden kesken. Mutta ainahan se on hienoa kuulla, että ensikertalainenkin voi pärjätä! Eräät ensi kertaa Pingisklubille eksyneet hämmentyivät ensin, että pingiispöytäkö se täällä nököttää keskellä Klubia. Lopulta he fiilistelivät pelaamista niin, että pyysivät mailatyttöä jopa kuvaamaan videon pelistään. Niinpä - mikä olisi yllättävämpää ja hauskempaa kuin löytää suosikkibaaristaan uusi tapa viettää iltaa!

Kiitos siis upeista synttäreistä! Synttärit innostivatkin meitä vääntämään ison vaihteen päälle - tästä jymyuutisesta kuulette aivan tuota pikaa! Voimme luvata, että kesä tuo kaikkea mielenkiintoista tullessaan.

Mutta palataan takaisin viime klubille. Aikoinaan kaikkien aikojen toisella Pingisklubilla soittaneet dj Arttu ja dj mikkomikko näyttivät nytkin parastaan. Tanssilattia täyttyi puoli kahden maissa niin äärilleen, että pingispöytä oli siirrettävä sivuun ennen aikojaan. Joku innokas pelaaja voisi siis sanoa, että taisivat soittaa jopa liian hyvää musiikkia!

Mainittakoon vielä, että sattuipa Pingisklubilla synttärihulinassa lievä savuvahinkokin. Savukone kun sattui jumittumaan päälle parin pelin ajaksi ja tussautteli savua itsekseen pingispöydän ympärille. Onneksi kokeneet pelaajat eivät antaneet moisen häiritä.

Nähdään taas torstaina 4. huhtikuuta ja pistetään bileet pystyyn! Silloin levyjen pyörityksestä vastaavat tamperelaisen Oates-bändin muusikot. Heistä lisää seuraavassa blogikirjoituksessa.

PS. Koska Pingisklubi on aikaansa seuraava klubi, tahtoisimme muistuttaa Foursquaren käyttäjiä, että Klubille saapuessasi voit aina Pingisklubin aikaan kirjautua myös Pingisklubille! Ties, vaikka pääsisit pormestariksi tai löytäisit joitain specialeja.