keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ping pong, on juhlan aika!

Hurraa, on aika juhlan! Torstaina 21. maaliskuuta Pingisklubilla nimittäin vietetään 1-vuotissyntymäpäiviä! Pingisklubi on siis pyörinyt kokonaisen vuoden. Tampereen Klubilla järjestettävä Suomen ainut ryhmäpingikseen erikoistunut klubi rullaa torstaina tuttuun tapaan kello 21-04. Tummat Tunnit ovat menossa mukana koko illan, joten halukkaat voivat huoletta nostaa maljaa synttärisankarille!

Levyjä tulevat pyörittämään jo kerran Pingisklubilla nähdyt dj:t mikkomikko ja Arttu. Heistä ensinmainittu kertoi hieman kaksikon kuulumisia.

Mitkä fiilikset teillä on viime Pingisklubista ja mitä odotatte torstain klubista?

Erittäin hyvät fiilikset! Sitä samaa odotamme tulevaltakin torstailta!

Vaikka tulevan klubin teema on Yllätysten ilta, voisitteko hieman paljastaa mitä aiotte soittaa?

Emme voi. (Toim. huom. Tämän voi kai laskea synttäriyllätykseksi!)

Mitä bändeillenne kuuluu eli mikkomikon Yournalistille ja The Friendille ja Artun Idiomaticille?

Yournalistilta julkaistiin juuri Colosseum EP ja seuraavaksi mitä todennäköisimmin luvassa Yournalist plays Metallica and The Doors -coverlevy. The Friendin kanssa teemme uusia biisejä ja teemme myös pikkuhiljaa paluuta keikkalavoille. Uutta matskua on tulossa siis myöhemmin tänä vuonna. 

Idiomaticilta tuli äskettäin ulos musiikkivideo Lost Together biisiin ja seuraavaksi jäpät lähtevät valloittamaan Saksaa, kun levy julkaistaan siellä tämän kuun lopussa. Luvassa on myös kolmen keikan miniturnee. Kuulemani mukaan treeniksellä on myös pyöritelty lukuisia aihioita seuraavaa levyä silmällä pitäen.

* * * * *

Nähdään siis torstaina 21.3. Pingisklubilla! Kevään muut Pingisklubit järjestetään torstaina 4. huhtikuuta ja keskiviikkona 15. toukokuuta. Muistuttaisimme vielä, että ryhmäpingiksen pelaaminen on kaikille avointa, mihinkään klubiin ei tarvitse liittyä, eikä aina niin osatakaan pelata. Sisään pääsee narikan hinnalla (2e) ja mailan saa lainaan ilmaiseksi. Ping pong!