tiistai 9. huhtikuuta 2013

Pingisklubi valloittaa Provinssirockin!

Kaivakaa kalenterinne esille ja merkitkää yksi kesän huippuhetkistä muistiin: Pingisklubilla on oma ohjelmapaikka Provinssirockissa! Kesäkuun 14.-16. päivä Seinäjoella järjestettävällä festarilla nähdään lisäksemme muun muassa Blur, White Lies ja Mew.

Mutta mitä Pingisklubi tekee Provinssissa? Esittelee festivaalikansalle yhdistelmän yllättävän koukuttavaa ja huikeaksi todettua ryhmäpingistä ja hyviä dj:itä tietenkin! Esiintyjiä olettekin Te, rakkaat ystävät, kun osallistutte kanssamme ryhmäpingispeleihin. Provinssihan kävi viime kesänä Pingisklubin vieraana Tampereella ja nyt saamme kunnian vastavierailuun Törnävänsaarella.

Mikäpä tiivistäisi paremmin Provinssin sloganin, Ihmisten juhla, kuin jengi kiertämässä pingispöytää ja löytämässä rentoja pelikavereita tuikituntemattomista kanssafestaroijista. Baariurheilulajista tulee tänä kesänä myös festariurheilua!

Provinssivierailun myötä tuomme ryhmäpingiksen tutuksi uusille ihmisille, joten kerrataanpa, mistä lajissa on kyse. Pingisklubilla nautitaan dj:iden soittamasta musasta ja pelataan ryhmäpingistä. Ei mitään hikistä ja totista urheilua, vaan rentoa illanviettoa loistavan musiikin saattelemana. Ryhmäpingiksen ideana on, että kaikki halukkaat lainaavat mailan, kerääntyvät pelin alussa pöydän ääreen ja kiertävät pöytäämyötäpäivään. Mikäli omalla vuorolla tulee huti, tipahtaa kisasta. Meno kiihtyy ringin pienentyessä ja lopuksi kaksi viimeistä ottelevat voittajasta. Ja ei kun uudestaan!

Kokemuksesta voimme luvata, ettei tätä peliä aloittaakseen tarvitse olla haka. Eihän pöytäfutistakaan tarvitse osata pelata täydellisesti. Kunhan tietää, missä on oma maali ja muistaa riemuita voitosta.


Viihtyminen on taattua, sillä Pingisklubilla jo aiemminkin soittaneet dj Arttu ja dj mikkomikko nappaavat levylaukkunsa mukaan ja soittavat festivaaliyleisölle poppia, rokkia, folkia, groovea ja kaikkea sellaista musiikkia, mikä saa suun hymyyn ja pistää tennariin vauhtia.

Tämä dj-kaksikko kyllä tietää, miten pysyä sopivassa rytmissä. Ovathan he rumpaleita molemmat! Dj-hommien lisäksi Arttu soittaa Idiomatic-yhtyeessä ja mikkomikko sekä The Friendissa että Yournalistissa.

Muista Provinssirockin uusista esiintyjäjulkistuksista saatte lisätietoa täältä.

Nähdään siis Saariravintolalla sunnuntaina 16. kesäkuuta. Olis jo kesä!