tiistai 6. marraskuuta 2012

Pingisklubi valtaa Tampereen Klubin kymmenettä kertaa!


On juhlan aika! Pingisklubi järjestetään jo kymmenettä kertaa! Tiistaina 27. marraskuuta Tampereen Klubi omistetaan jälleen ryhmäpingikselle ja tautisen hyvälle musiikille.


Pingisklubi on Suomen ensimmäinen ja tietääksemme ainut kuukausittainen klubi, jossa pelataan ryhmäpingistä. Unohda nuorisotalon pingisottelussa kokemasi nöyryytykset, sillä ryhmäpingistä ei pelata hiki otsalla. Otamme vain kaikki pingiksen hyvät puolet, lisäämme yhteishengen ja ta-daa, meillä on maailman koukuttavin ja hauskin peli!

Joka klubilla esittelemme vähemmän tunnettuja dj-pareja. Yleensä he ovat tuttuja joko sooloartisteina tai yhtyeissä soittamastaan musiikista. Nämä dj:t viihdyttävän uuden baariurheiluhitin pelaajia valitsemansa teeman mukaan.

Pingisklubin musiikilliset teemat ovat vaihdelleet tekijöidensä mukaan ja niinpä levylautasella on pyörinyt kaikkea tuoreesta kotimaisesta legendaarisiin ulkolaisiin. Muistin virkistykseksi kokosimme listan siitä, miltä Pingisklubin historia näyttää:

6.3. Pingisklubin avajaiset: Dj:t Antti Reikko (Koria Kitten Riot) ja Markus Perttula

10.4. Pingisklubi loves Tiistaitummat: Dj:t Arttu (Idiomatic) ja Mikkomikko (Yournalist, The Friend) soittavat leffamusaa

15.5. Pingisklubi loves Tiistaitummat: Dj:t Mikko (Kotoisat Sävyt), Antti ja Sami (Suomen Tulli) soittavat 60- ja 70-luvun soundeja

29.5. Pingisklubi loves Tiistaitummat loves Provinssirock: Dj:t Hyrrä, Ping ja Pong

19.6. Pingisklubi loves Tiistaitummat loves Ilosaarirock: Dj:t Hyrrä, Ping ja Pong

10.7. Pingisklubi loves Tiistaitummat goes surinapörinä: Black Twig dj:t Aki ja Janne

14.8. Pingisklubi loves Tiistaitummat goes Jytädisco: Sara dj:t Dynamiitti Make ja Lonkku Joe

11.9. Pingisklubi loves Tiistaitummat: Grandeville dj's Aki ja Jouni soittavat poikabändimusaa

17.10. Pingisklubi loves Tiistaitummat: Dj:t Torture Garden (Ochre Room) ja Hyrrä soittavat soulia, bluesia ja rockia

Kuten oheisesta listasta huomaa, dj-sakkimme on ollut melko miesvaltainen. Senpä takia kymmenes Pingisklubi 27.11. on omistettu naisille! Saamme dj-vieraiksemme Pussy Power DeeJayettesit, jotka lupaavat soittaa ihania naisartisteja ja naislaulajien vetämiä yhtyeitä. Tästä kerromme lisää seuraavassa blogikirjoituksessa, joten pysykää kuulolla!

Tapahtuman sivun löydät täältä. Lisää Pingisklubin kuulumisia löydät täältä.