keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Poikabändimusaa á la Grandeville dj's

Syksyn ensimmäisen Pingisklubin aika on jo vajaan viikon päästä tiistaina 11. syyskuuta. Silloin dj-pönttöön astelevat Grandevillen Jouni ja Aki. Tässä hieman kaksikon tunnelmia ennen heidän ensimmäsistä dj-keikkaansa.


Onko tämä teidän ensimmäinen kertanne dj:nä? Mitkä fiilikset?

Ensimmäistä kertaa ollaan dj:nä molemmat. Kokemusta on lähinnä kotibile- ja jatkodeejiin pesteistä. Voi kai niistäkin ammentaa? Mahtavat on fiilikset kyl!

Millaista musiikkia aiotte Pingisklubilla soittaa?

Poikabändimusaa! No further comments.

Mitä biisejä ainakin aiotte illan aikana pyörittää levylautasella ja miksi?

Backstreet Boysin Larger Than Life on ehdoton. Jos bestixillä voi olla "meidän biisi", niin tää on kärkisijoilla. Lisäksi tulee tietty XL5:n Kaunis peto ja Eiffel 65:n Blue.

Mitä muistoja teillä on pingiksestä ja aiotteko ottaa matsia tiistaina?

Pingis on jea! Jos aikaa vaan on, tulee varmasti mätkittyä.

Mitä Grandevillen syksyyn kuuluu?

Granevillen syksyyn kuuluu musavideon tekoa, uusien biisien viimeistelyä ja tietysti Rockin SM -skabat! Oothan jo äänestänyt??

Voititte keväällä Emergenzan Suomen osuuden ja pääsitte Pohjoismaiden finaaliin Tukholmaan. Millainen kokemus se oli?

Emergenza oli hyvä matka, ja ruotsalaiset tuntuivat diggavan tosissaan. Lisäksi oli tietty aivan mahtavaa pyöriä omalla porukalla isossa maailmassa.

Olette osallistuneet bändikilpailuihin aikaisemminkin ja tulossa on mainitsemanne Rockin SM-kisat. Mikä kilpailemisessa viehättää?

Varsinaisesti kilpaileminen ei ole erityisen lähellä sydäntä, mutta skaboissa on loistomahdollisuudet verkostoitua ja saada uusia kuulijoita. Vain siitä syystä näissä skaboissa ollaan. Tietysti, kun kilpaillaan, niin kilpaillaam täysillä. Vähän niinku pingiksessä.

Debyyttinne Verse Drama julkaistiin toukokuussa. Miten se on otettu vastaan?

Levy on otettu älyttömän hyvin vastaan, ja ensimmäinen painos on jo melkein loppu. Blogit ja verkkomediat ovat olleet ilahduttavan liekeissä meistä. Tämän levyn julkaisu kyllä kannusti ja kannustaa seuraavan levyn tekoon hurjasti, ja voidaan luvata, että semmoinen tulee alta aikayksikön.


Pingisklubi loves Tiistaitummat toivottaa kaikki tervetulleeksi pelaamaan ryhmäpingistä, kuuntelemaan hyvää musaa ja nauttimaan tunnelmasta! Lisää infoa täällä.