keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Elämää suurempi Pingisklubi

Nyt se on todistettu! Tampereen Klubin tanssilattialle mahtuu yhtä aikaa sekä juoksemaan pingispöydän ympärillä että tanssimaan. Syyskuisena tiistai-iltana Pingisklubin idea hyvän musiikin ja ryhmäpingiksen yhdistämisestä toteutui täydellisesti! Kiitos viime kerrasta ihmiset!

Viime Pingisklubi loves Tiistaitummat -illasta tuli muullakin tapaa elämää suurempi. Dj-kopin vallanneet Grandeville-yhtyeen Aki ja Jouni nimittäin olivat valinneet musiikkiteemakseen poikabändit. Kaksikko piti lupauksensa ja päästi ilmoille muun muassa Backstreet Boysin Larger Then Lifen. Harvoin näkee jengin tanssivan onnellisena peräkkäin BSB:tä, Beastie Boysia, XL5:ttä ja Hansonia. Poikiahan nämä bändit ovat täynnä!

Seuraavan kerran Pingisklubi valtaa Klubin poikkeuksellisesti keskiviikkoiltana, 17. lokakuuta. Silloin tunnelmoidaan soulin ja bluesin tahtiin, kun levyjen soittamisesta vastaavat tamperelaiset dj Hyrrä ja dj Torture Garden. Heihin pääsette tutustumaan tarkemmin seuraavassa blogipostauksessa.

Loppuvuoden Pingisklubi loves Tummat tunnit päivät ovat:

keskiviikko 17. lokakuuta
tiistai 27. marraskuuta ja
tiistai 18. joulukuuta

Tervetuloa! Ryhmäpingistä pelataan noin kello kahteen asti ja tanssit jatkuvat aina puoli neljän pilkkuun saakka! Mailoja saa lainata ilmaiseksi ja sisään maksaa narikan verran, eli 2 euroa.

Lopuksi vielä kertauksena viime Pingisklubin päättänyt viimeinen hidas: