perjantai 17. elokuuta 2012

Kesän viimeiset, vaan ei Pingisklubin viimeiset jytät

Tiistaina 14. elokuuta koettu huikea Jytädisko on takana päin, Pingisklubi kiittää! Illan aikana saivat kyytiä niin pingispallo kuin tanssijalatkin. Älkääkä olko huolissanne, meno jatkuu vielä syksyllä! Pingisklubi ei katoa Tampereen Klubilta. Uutisoimme sekä blogissa että täällä, mitä syksyllä on luvassa. Vielä nyt pidämme kihelmöivät suunnitelmat salassa, mutta sen voimme paljastaa, että seuraava Pingisklubi on jo syyskuussa. Pysykää kuulolla!

Tässä tunnelmia Jytädiskosta!


Olikos tässä nyt meneillään tiukka loppukiri vai rento alkulämmittely? Molempia nähtiin.

Pingisklubille eksyi myös ensikertalaisia, jotka innostuivat heti. Ryhmäpingis ei olekaan paripeliä, kuten nelinpelitennis, vaan pöydän ympärille mahtuu pyörimään rinkiin vaikka kolmekymmentä pelaajaa kerralla. Eikä kukaan ole liian aloittelija pingiksessä kokeillakseen tätä hienoa uutta baariurheilulajia!


Joistain pinoista voi muistaa, että olihan siellä tuttuun tapaan ne Tiistaitummatkin heti ilta ysilta alkaen!


Dj-pöntön sankarit, Lonkku Joe ja Dynamiitti Make pitivät yleisön tiukassa otteessaan. Missä muualla voi saman illan aikana kuulla Princea, Nine Inch Nailsia, Mew'ta ja Kokkelivekkuleita kuin Jytädiskossa? Välillä pelaajia viihdytettiin jopa strobovaloilla ja savulla. Kyllähän pelissä haasteita pitää olla!