torstai 9. elokuuta 2012

Dj Dynamiitti Make ja Lonkku Joe tuovat Jytädiskon Pingisklubille

Tiistaina 14. elokuuta Pingisklubi Loves Tiistaitummat menee sekaisin, kun Tampereen Klubin dj-koppiin nousevat Lonkku Joe ja dj Dynamiitti Make. Veikkoset tunnetaan paremmin melodista rockia soittavan Saran kosketinsoittaja Marko Kivelänä ja laulaja-kitaristi Joa Korhosena.

Kuvassa Lonkku Joe ja Dynamiitti Make valmistautuvat iltaan.

Kaskisissa alkunsa saaneen Saran jäsenet odottavat illalta niin riehakasta diskojytäilyä kuin kovia ryhmäpingismatseja.

"Kaskisten nuorisotalolla on tullut hakattua  pingistä nuorena aika paljonkin, mielestäni olin aika kovakin. Muistaakseni olin yksi parhaista", Korhonen muistelee.

Levylaulaja tunnustaa, että sittemmin pallottelut ovat jääneet vähemmälle, mutta nyt onkin korkea aika näyttää, kuka on kuka.

"Täytyy ottaa Dynyn kanssa matsi illan aikana jos keritään."

Myös Kivelä muistelee, että pingis on ainut urheilulaji, jossa hän kouluaikoina on edes vähän koskaan pärjännyt.

"Varmaan johtuu siitä, kun siinä ei tarvitse juosta. Tokikaan viime vuosina ei oo tullu paljon pelailtua kun olen jo ajat sitten ihan kokonaan lopettanut urheilemisen", hän lisää.

Pingisklubin keikka on Korhoselle ensimmäinen kerta dj:inä.

"Jännittäähän tuo ilta vähäsen, mutta on hienoa soittaa musaa, josta diggailee. Parhaassa tapauksessa joku löytää niistä uuden tuttavuuden. Dynamiitin rinnalla on varmasti turvallinen olo."

Kivelä antaakin oppipojalleen ohjeita iltaa varten:

"Ei väkeviä ennen puolta yötä - voi käydä huonosti. Ite oon pari kertaa ottanu ja sanomista tuli. Välihitaat täytyy muistaa soittaa ja mimmit pitää saada pysymään tanssilattialla!"

Kivelä on soitellut dj Dynamiitti Makena lähinnä Seinäjoen Elävän Musiikin Yhdistyksen eli Selmun klubeilla Rytmikorjaamolla ja Satellite S.A.M.in kanssa 80-luvun hittejä erinnäisissä juhlissa.

"Ei tätä dj-hommailua nyt varsinaisesti uraksi voi sanoa, lähinnä rakkaaksi harrastukseksi. Mikä on parempaa kuin pikkunousuissa soittaa omia suosikkibiisejä? Ei mikään sanon minä!"

Syyskuussa pojat hyppäävät saravaanin kyytiin, kun Sara tekee pienen keikkarundin ympäri Suomea.

"Syksyn rundilla käydään ainakin Tavastialla, Turussa, Oulussa ja ympäriinsä muuallakin", Kivelä lupaa.

Korhonen vihjailee, että toiveissa on myös uusi sinkkulohkaisu toukokuussa julkaistulta Se keinuttaa meitä ajassa -levyltä ja siihen video, ehkä.

"Uusia biisejä on tällä hetkellä jonkin verran kasassa, eli niiden parissa varmaan tässä tulee hääräiltyä. Toivottavasti päästäis treenikselle kans työstämään uusia kappaleita. Jossakin vaiheessa sitten studioon kun tuntuu että biisit ovat löytyneet", Korhonen jatkaa.

Jotta pääsisimme tulevan Jytädiskon tunnelmaan, vilkaistaanpa lopuksi vielä, mitä biisejä kiihkeätunnelmaisen illan aikana ainakin on luvassa:

Lonkku Joen Top 5 Jytädiskobiisit:

1. Susanne Sundfør - White Foxes
2. Salem Al Fakir - This Is For
3. Radiohead - Idioteque
4. Other Lives - Tamer Animals
5. Veto - You´re Hard To Get

Dynamiitti Maken Top 5 Jytädiskobiisit:

1. Kavinsky: Testarossa Sebastian Remix
2. Justice: Genesis
3. Kent: Töntarna ("Koska Kent on Kent")
4. Prince: 1999
5. George Michael: Careless Whisper ("Välihitaiden ehdoton kuningas!")Pingisklubi järjestetään siis tiistaina 14.8. kello 21-04. Sisään pääsee kahdella eurolla ja mailoja saa lainaan ilmaiseksi. Kaikkien ryhmäpingistä pelanneiden kesken arvotaan jälleen levypalkintoja. Tuttuun tapaan tärkeintä ei ole voitto vaan riehahas baariurheilu! Janoisille muistutuksena, että Tiistaitummat alkavat aina Pingisklubi-iltoina jo kello 21.

Tsekkaa Jytädiskon Facebook-tapahtuma tästä. Tervetuloa!