perjantai 20. heinäkuuta 2012

Heinäkuussa hikoiltiin tanssilattialla ja pingispöydän ympärillä

Kiitos rakkaat Pingisklubin kävijät, niin vanhat kuin uudetkin! Tiistaina 10. heinäkuuta teimme kävijäennätyksen ja saimme jälleen monta ensikertalaista innostettua ryhmäpingiksen peluuseen. Pingispöydän ympärille kerääntyi iloista sakkia ja illan aikana Tampereen Klubilla ehdittiin kisailla monta tiivistunnelmaista peliä.

Mailoja sai tuttuun tapaan lainata mailanlainauspisteeltä dj-kopin nurkan takaa. Illan aikana muutama yllättyikin positiivisesti: "Ai ihan ilmaiseksi saa pelata!?" Kyllä! Sen lisäksi kaikki esillä olleet Backstage Rockshopin ja Drink Tonight Recordsin tuotepalkinnot arvottiin kaikkien peliin osallistuneiden kesken.

Jokaisen pelin lopussa tahti kiihtyi, kun pelaajien vähentymisen myötä pöydän kiertämisessä meinaisi tulla kiire. Kuten ryhmäpingiksen luonteeseen kuuluu, ei taaskaan laskettu voittajia vaan onnistuneita yrityksiä. Kokeneemmat pelaajat antoivat ystävällisesti ensikertalaisten pienet mokat anteeksi. Tärkeintä on, että pelataan!


Pingiksen lisäksi toinen Pingisklubin ydin on hyvä musiikki ja vierailevat dj:t. Heinäkuun  klubilla dj-pönttöön astelivat Black Twig -yhtyeestä tutut Janne ja Aki. Kuten pojat aiemmassa blogikirjoituksessa lupasivat, illan aikana nähtiin sekä tunnelmallista että hikistä menoa.


Janne ja Aki suunnittelivat, pitäisikö tanssilattia täyttää Curella, Madonnalla vai Karkkiautomaatilla. Kaikkia näitä kuultiin!

Loppuillasta pingispöydä siirtyi sivuun tanssijoiden tieltä.


Black Twigin pojat olivat Pingisklubista innoissaan. Mikäs sen parempi merkki hyvästä illasta, kuin että dj:tkin joraavat!Seuraavan kerran Pingisklubi järjestetään Tampereen Klubilla tiistaina 14. elokuuta. Silloin pelataan ja tanssitaan Jytädisko-otsikon alla. Levynpyörittäjiksi saapuvat Sara-yhtyeestä tutut Joa eli Lonkku Joe ja Marko eli dj Dynamiitti Make. Tiistaitummat siivittävät iltaa heti yhdeksästä, kun meno alkaa. Nähdään!

PS. Jos haluat pysyä perillä tulevista tapahtumista, käy tykkäämässä meistä täällä.