maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pingistelyä Star Warsin tahdissa

Toinen Pingisklubi pelattiin 10. huhtikuuta leppoisissa tunnelmissa. Peli oli käynnissä heti yhdeksästä alkaen ja Tampereen Klubilla nähtiin niin avajaisklubilta tuttuja kuin aivan uusiakin ryhmäpingiksen pelaajia.


Peli on parasta silloin, kun kukaan ei ota sitä turhan vakavasti. Pingisklubilla ei tarvitse olla ammattilainen, vaan kaikentasoiset pelaajat pääsevät helposti mukaan pelin pyörteisiin.


Pingisklubilla mailan lainaaminen ei maksa mitään. Mailoja sai käydä hakemassa mailapisteellä päivystäneiltä mailatytöiltä ja -pojilta. Kaikkien peliin osallistuneiden kesken arvottiin tuttuun tapaan levypalkintoja. Tällä kertaa tarjolla oli The Friendin, Yournalistin, Kiki Paun, Tundramaticsin, Bye Bye Bicyclen ja Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändin levyt. Onnea voittajille!


Tv- ja leffamusaa soittaneet dj mikkomikko ja dj Arttu loivat erilaisia tunnelmia muun muassa Star Warsista, Wayne's Wordlista, Men In Blackista ja Turtlesista tutuilla biisellä. Ja tulihan se jälleen ajankohtaisen Titanicin My Heart Will Go On -kappalekin.Pingisklubilla Tiistaitummat alkavat jo kello yhdeksän, eli heti pelien pyörähtäessä käyntiin ja jatkuvat aamu neljän valomerkkiin asti. Illan kahden viimeisen tunnin ajaksi pingispöytä siirretään sivuun ja lattia vapautetaan tanssimiselle.

Seuraavan kerran ryhmäpingistä pääsee pelaamaan 15. toukokuuta. Tuolloin musiikista vastaavat Mikko Heikkinen ja Antti Karjalainen Kotoisistä Sävyistä sekä Sami Heikkilä Suomen Tullista. Luvassa on 60- ja 70-lukujen musiikkia, joten letkeä meno on taattu!

Toukokuussa on tarjolla kaksinkertainen annos ryhmäpingistä, kun kesän ensimmäinen Pingisklubi pärähtää käyntiin 29. toukokuuta. Tällä sekä seuraavalla, 19. kesäkuuta järjestettävällä Pingisklubilla on erikoisteemat, joista paljastamme lisää kesän lähestyessä.

Pysykää kuulolla!