tiistai 24. marraskuuta 2015

Pintandwefall vuoden viimeisellä Pingisklubilla!

Vuoden viimeinen Pingisklubi on pian totta. Torstaina 26. marraskuuta pingistellään Tampereella heti keikkojen (Teksti-tv 666, Circle ja Death Hawks) loputtua. Dj-vieraaksemme saapuu Pintandwefallin Ninni ja Iiti eli Dumb Pint ja Tough Pint, jotka ovat innoissaan tulevasta levystään. Tässä kaksikon ennakkotunnelmia:

Millainen suhde teillä on ryhmäpingikseen?
Iiti aka Tough: Oon ollu kerran ja se oli ikimuistettavinta ja parhainta ja lempparia! VOITIN!
Ninni aka Dumb: Kuumottavaa touhua, varsinkin kun on enää kolme jäljellä! Jos siihen oikeen kunnolla jumahtaa, loppuillan näkökenttää diskolattialla hallitsee valkoinen pallo.

Mitä odotuksia teillä on tulevasta Pingisklubista?
I: HAUSKAA!
N: Mä ootan ainakin Iitin maanista säntäilyä pingismailojen ja levynkansien sutiessa pitkin lattioita! Kiinnostais myös joku Dircle ja Ceath Hawks -erikoiskierros, jossa uskaliaimmat bändinjätkät mittelis voimiaan.

Kuva: Heta Saukkonen.

Mitä bändillenne kuuluu?
I: Viidennen levyn julkaisua yli-innokkaasti odottaen! MATSKU ON SAIRAAN HYVÄÄ!
N: Joo! Pientä juonenpunontaa. Meidän Sanna aka Crazy on just lähössä maailmalle hommailemaan akateemisia asioitaan, ja me muut ehitäänkin sopivasti tässä parissa kuukaudessa miksaamaan levy sillai, ettei Sanna enää tunnista sitä. Tai siis joo, hitaasti ja varmasti ollaan julkasemassa uutta.

Olette saaneet viidennen albuminne valmiiksi. Millaista materiaalia on luvassa?

I: Oho vastasin jo. Ekan levyn vilpitön meininki, vieläki kovemmat biisit!
N: Neropattibiisejä! Levyllä on jopa melkein johdonmukainen tarinakin. Vähän mietittiin et oisko tehty siihen kylkeen pieni leffakin, mut ei ehkä riitä aika. Varmaan viimeistään sit 10 vuoden päästä! Meijän bändihän on muuten ihan just kymmenvuotias! Kelatkaa. Huh.

Milloin levy on aikomus julkaista?

I: Toivottavasti alkuvuodesta, jos on meistä kiinni!
N: Julkaisija vielä auki, eli alkuvuos voi olla liian aikainen luvata. Jos nyt kevään '16 aikana kuiteki! Hyvää kandeeki oottaa!

Millaista musiikkia aiotte soittaa? TOP 5 –biisit? 

I: Pelkkiä omia biisejä. 
N: Hitto ei mitään hajuu viel. Joo omii biisei! Ja biisiaihioita. Ja treenisdemoja.
 

Pingisklubi siis Tampereen Klubilla torstaina 26. marraskuuta kello 23 alkaen, eli heti bändien lopetettua. Sisään pääsee kahden euron narikkamaksulla. Tummat Tunnit alkavat heti Pingisklubin kanssa samaan aikaan, joten tarvitse odotella puoleenyöhön. 

Mailoja saa lainaan ilmaiseksi ja kaikkien ryhmäpingikseen osallistuneiden kesken arvotaan levypalkintoja. Ryhmäpingispelit pyörivät noin puoli kahteen, minkä jälkeen vapautamme tanssilattian. Lisää illan tapahtumasta tästä linkistä.