tiistai 23. kesäkuuta 2015

Superviikonloppuna pingistellään Bättre Folkissa ja Provinssissa

Ryhmäpingiskesä 2015 -kiertue on käynnissä ja seuraavaksi on aika tuplata hommat. Tulevana, kesäkuun viimeisenä viikonloppuna Pingisklubi tuo ryhmäpingiksen ja hyvän meiningin samaan aikaan sekä Oulun edustalla Hailuodossa järjestettävään Bättre Folkiin että Seinäjoelle Provinssiin. Molemmat festarit ovat meille jo ennestään tuttuja ja meno tulee olemaan villiä, se on taattu! Kokosimme hieman lisäinfoa molemmista, olkaa hyvät.
Tänä vuonna musiikin lisäksi kirjallisuusohjelmaa tarjoavassa Bättre Folkissa pingispallot lentelevät festivaalialueella perjantaina klo 16.30–19.30 ja lauantaina 14.30–17.30. Viime kesän Bättre Folk osoitti, ettei edes pieni merituuli estä kunnon ryhmäpingispelejä, joten innolla odotamme taas merenrannalla juhlittavaa festivaalia! Nähdään Hailuodossa!Uudistuneessa Provinssissa ryhmäpingis pyörii lauantaina Camp Provinssin puolella. Festivaalin viimeinen päivä lähtee pirteästi käyntiin, kun se aloittaa ottamalla muutaman rundin pingistä ryhmässä! Aloitamme menon kello 11 ja jatkamme iltapäivälle 15 saakka.

Tervetuloa kokeilemaan maailman hauskinta ja rennointa seurapeliä! Lisätietoja Pingisklubin kesäkiertueesta ja ajankohtaista infoa saatte täältä:
https://www.facebook.com/events/1659616737606451/