keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Jukka ja Jytämimmit dj-vieraina: Pallot pöksyihin ja jytä soimaan!

On aika kevään viimeisen Pingisklubin! Torstaina 28. toukokuuta Tampereen Klubille dj-vieraaksi saapuvat Jukka ja Jytämimmit, tuo Tampereen kuumin rokkitrio. Nyt kannattaa saapua paikalle, sillä näiden hiostavien kemujen jälkeen Tampere-illat Klubilla jäävät pienelle kesälomalle. Festarikiertueemme ei toki ole unohtanut juhannuksen Valtteri Festivalia, joten Tampere ei onneksi jää kesähulinoiden jalkoihin.

Mutta se torstai! Jukka Nousiaisen lisäksi bändissä, eli Jytiksissä soittavat Mara Balls ja Raaka-Gini. Mitä olisikaan bändi ilman rytmiryhmää? Kyselimme kolmikolta kuulumisia ennen Pingisklubi-iltaa.

Oletteko aiemmin tehneet dj-keikkaa?

- Jukeboksista ollaan laitettu jytää. Eikö se oo sama? Odotukset on korkelta ja kovaa.

Entä, jos pelaisitte keskenännne pingistä, mikä olisi lopputulos?

- Mara laittais pingispallot sortseihin ja rupeis leuhottaa.

Jukka ja Jytämimmit on tehnyt ahkerasti keikkaa Lappia myöten. Ensimmäinen pitkäsoitto ilmestyi juuri vinyylinä ja C-kasettina. Kesä näyttää lähteneen käyntiin kaasu pohjassa. Bändin basisti Mara Balls komppaa, että hyvin jytisee. Loppukesälle Jytiksillä on kuulemma jytämanian ainekset kasassa. Suosittelemme siis tsekkaamaan ryhmän myös livenä! Keikkakalenterihan löytyy bändin kotisivuilta.

Lopuksi pyysimme tuttuun tapaan jokaiselta dj-vieraaltamme muutaman kappaleen, jotka he ainakin aikovat soittaa. Unohtakaa kuluneet radiohitit, harvoin on Klubilla tanssittu näiden biisien tahtiin:

Jukka:
Kääriäinen ja Neropatit: Kuka mä oon
Status Quo: Down Down
Juice Leskinen & Coitus Int: Elämässä pitää olla Runkua

Mara Balls:
Budgie - Breadfan
Wigwam - Luulosairas
King Crimson - Pictures Of A City

Raaka-Gini:
The Leo Bugariloves  – Elämältä kiitos
Saara Suvanto: Ruman Rajun Raija Rouvan Rokki
Muska: Jytä urpo

Torstaina 28. toukokuuta jytätään siis Tampereen Klubilla kello 21 alkaen. Samalla hetkellä alkavat Tummat Tunnit ja ryhmäpingis pyörähtää käyntiin. Mailoja saa lainaan ilmaiseksi ja kaikkien pelaajien kesken arvotaan levyjä. Sisään pääsee narikan (2e) hinnalla. Oheisen linkin takaa löytyy lisäinfoa:

Pingisklubi jatkaa kesää kuukausittain Helsingissä Elmun Baarissa ja ennennäkemättömän laajalla festarikiertueella. Aiomme olla kaikkialla! Lisäinfoa tuota pikaa. Seuraa meitä somessa, niin pysyt kärryillä. Kesän viralliset tägit ovat tietenkin #Pingisklubi ja #Ryhmäpingiskesä2015.