keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pingisklubin syksy pyörähti käyntiin vauhdikkaasti

Syyskuussa Pingisklubi uhmasi fysiikan lakeja olemalla kahdessa paikassa yhtä aikaa. Teimme uuden aluevaltauksen, kun kävimme vierailulla Oulussa. Lukukauden avajaisbileissä Vulcanaliassa vedimme opiskelijat ryhmäpingiksen pyörteisiin. Myös Tampereella sukelsimme opiskelijoiden joukkoon, kun Pingisklubi järjestettiin osana Tamyn Kaupunkisuunnistusta.

Syksyn saapuessa olemme muistelleet haikeina myös viime kesää. Oheisella videolla fiilistellään festareilla ja klubeilla ympäri Suomea reissunnutta Älä pingistele yksin -kiertuetta. Kurkkaa miten rento ja kuuma meno oli ja bongaa videolta itsesi tai kaverisi.Kiitos, kun jengi, kun olette innolla mukana. Hauskuus, pingistely ja hyvän musiikin tahtiin tanssiminen ei ota loppuakseen. Tässä on Pingisklubin loppuvuoden päivämäärät Tampereen Klubilla:

Ke 29.10.
Ke 12.11.
To 11.12.

Lokakuussa dj:inä ovat Ninni Luhtasaari ja Tuomas Eriksson. Ninni on tullut tutuksi muun muassa Pintandwefall-yhtyeestä ja Ninni Forever Band -soolostaan. Multi-instrumentalisti-Tuomas puolestaan on on keikkaillut paljon esimerkiksi Parisin Kevään, PMMP:n ja Rubikin keikoilla. Nykyisin hän soittaa muun muassa Tytär-yhtyeessä. Nyt he molemmat ovat Risto-yhtyeen riveissä.

Pingisklubin menoa kannattaa seurata blogin lisäksi myös Pingisklubin sivuilta Facebookista. Instagramissa ja Twitterissä Pingisklubin pariin löytää hashtagilla #Pingisklubi.