perjantai 8. elokuuta 2014

Hyppää rinkiin, kun Pingisklubi tuo ryhmäpingiksen Flow'hun

Pingisklubin ensimmäinen vierailu Helsinkiin alkoi tyylikkäästi Kaikun Keskiviikko-klubilta 6. elokuuta. Kiitos jengi, uusi baariurheilulaji otettiin ilolla vastaan. Jatkakaamme samaan malliin Flow Festivalilla tänä viikonloppuna. Myös Nyt-liite päätti ottaa selvää, mitä kummaa on ryhmäpingis. Se on parasta kesäpäivän ajanvietettä loistavan musiikin kaikuessa taustalla, tietenkin.

Kaikussa ryhmäpingis innoitti pelaajat niin vauhdikkaaseen menoon, että pingispallo kimpoili välillä katon kautta kohti pahaa aavistamattomia sivustaseuraajia. Ilta ei mennyt liian kilpailuhenkiseksi, kun tanssilattialle oli säästetty myös tilaa musiikin tahdissa keinahtelemiseen. Keskiviikko-klubin dj-isännät Aleksi, Feniks ja Ottopetteri pitivät tunnelman hikisenä aina valomerkkiin saakka.

Flow'ssa ryhmäpingistä pääsee pelaamaan lauantaina ja sunnuntaina kello 16-19. Pingispöydät löytyvät erikoisolutbaarin vierestä Lämpiön takaa. Alue on tehty tunnelmalliseksi nurmikon ja löhötuolien avulla, joten pingismatsien välissä on helppo huoahtaa. Musiikki kuuluu alueelle Samppanjabaarista.

Pingisklubilta saa mailoja lainaan ja pelaaminen ei maksa mitään, eli tervetuloa rohkeasti kokeilemaan. Meillä ei lasketa voittajia, vaan pidetään hauskaa. Mailatyttömme neuvovat kyllä, jos pelin säännöt ovat vielä hakusessa. Älä pingistele yksin -kesäkiertue on valloittanut festivaaleja ja klubeja ympäri Suomen. Nyt on aika juhlia kiertueen viimeisiä päiviä komeasti ennen kuin palaamme kotipesäämme Tampereelle. Nähdään Suvilahdessa!
ÄLÄ PINGISTELE YKSIN -KIERTUE 2014

26.–27.6. Bättre Folk, Hailuoto
3.7. Klubi, Tampere
5.–6.7. Ruisrock, Turku
12.–13.7. Ilosaari, Joensuu
6.8. Kaikun Keskiviikko, Helsinki
9.–10.8. Flow Festival, Helsinki

Menoa kannattaa seurata blogin lisäksi myös Pingisklubin sivuilta Facebookista. Instagramissa ja Twitterissä Pingisklubin pariin löytää hashtagilla #Pingisklubi.