maanantai 4. elokuuta 2014

Helsinki otetaan haltuun ryhmäpingiksellä

Reilut kaksi vuotta olemme järjestäneet Pingisklubia ja useita kertoja meiltä, Tampereella kotipesäämme pitävältä klubilta on kysytty, milloin tuomme ryhmäpingiksen Helsinkiin. Tänä keskiviikkona 6.8. tuo aika koittaa, kun pääsemme vierailemaan Kaikun KESKIVIIKKO-klubille. Emmekä aio saada Helsingistä tarpeeksemme, sillä elokuinen viikko jatkuu ryhmäpingiksen pyörteissä Flow'ssa lauantaina ja sunnuntaina.

Ottopetteri ja Skenikswee Kaikun KESKIVIIKKO-klubin avajaisissa.

Kaiku mielessämme kyselimme KESKIVIIKKO-klubin isänniltä, mitä kuudes elokuuta mahtaa tuoda tullessaan. Dj Aleksin ja Skenikswee eli Feniks ovat vierailleet Pingisklubilla aiemmin ja nyt meidät on kutsuttu vastavierailulle heidän tontilleen.

Feniks ja Aleksi, millaiset fiilikset teille on jäänyt aiemmista Pingisklubi-keikoistanne?
Feniks: Hyvät fiilikset on jäänyt aiemmista kerroista, Pingisklubin konsepti on erittäin toimiva - saman illan aikana saa soitella rentoa taustamusaa pingikselle ja tansittaa jengiä pelien jälkeen.
Aleksi: Pingisklubi-keikat on olleet aina jees.

Dj Aleksi on ollut Pingisklubin vieraana niin Tampereen Klubilla kuin Ruisrockissa. KESKIVIIKKO-klubin kolmannen isännän Ottopetterin kanssa Pingisklubi pääsee paiskaamaan kättä nyt ensimmäistä kertaa.

Ottopetteri, olet kolmas voima KESKIVIIKKO-klubin takana ja sinua emme ole vielä Pingisklubin kävijöille esitelleet. Milloin ja missä heitit ekan dj-keikkasi ja miten se meni?
Ottopetteri: Ekat dj keikat oli jotain meidän Pasa-bändimme dj-settejä Bar Roskassa ja LeBonkissa. Niissä soitimme Feniksin ja muiden kanssa omia levyjä. Nykyää tajuaa, että eihän ne levyt ole edes hyviä. Yllättävän hyvin ne ensimmäiset dj-keikat meni, kun meidät opastettiin alkuun.

Millaisia muistoja sinulla on ryhmäpingiksestä?
Ottopetteri: Ryhmäpingistä ei ole tullu hirveesti pelattua, mutta meidän lukiossa oli aulassa pingispöydät. Yhtenä vuotena tuli pelattua melkein pelkästää pingistä ja aika vähän koulua käytyä.

Olette kaikki kolme konkareita dj-hommissa. Miten löysitte toisenne ja päätitte laittaa KESKIVIIKON pystyyn Kaikuun? 
Feniks: Oton kanssa ollaan pyöritelty klubeja pitemmän aikaa ja toki jotain yhteisiä hommia duunattu myös Aleksin kanssa. Kesän lähestyessä päätimme, että tehdään nyt ihmeessä yhdessä klubi kun tässä kaikki hyviä jätkiä ollaan.

Millaiset odotukset teillä on Keskiviikon ja Pingisklubin yhteisillasta? 
Feniks: odotukset ovat toki korkealla, koska KESKIVIIKKO-klubi on lähtenyt hyvin pyörimään. siihen vielä pingismenot pääle niin avot!

Ottopetteri, kerro Top 5 -biisit, jotka aiot soittaa ja miksi?

1. Klubi77 – Love 2. Shooting Stars – Bag Raiders 3. Sima – Tanssilattialla 4. Clean Bandit – Extraordinary 5. Tina Turner – How Will I Know (Oliver Nelson Remix)
Tossa mun Top 5, mutta paremmuusjärjestystä ei pysty sanomaan. Puhtaasti vaan biisit, mitä tekee ite mieli tanssia täysillä.

Jos te kolme klubin isäntää ja dj:itä pelaisitte keskenään ryhmäpingistä, miten siinä kävisi?
Feniks: Aleksin pelitaidoista en tiedä, mutta Otolla on ainakin ennen pysynyt maila aika hyvin kädessä, joten vastaan, että tiukkaan tasapeliin päättyisi meidän kolmen kesken.
Ottopetteri: Joo, ei siitä mikään tasapeli tule. Voittaisin Fenan vaikka väärällä kädellä. Aleksia en ole nähny pelaavan, mutta veikkaan, että Aleksia vastaan joutusin pelaamaan oikealla, eli vasemmalla kädellä.
Aleksi: Takuulla voitan Fenan ja Oton pingiksessä.
Feniks: Haaste on selkeästi heitetty!


Saas nähdä, miten dj-kolmikon kisailussa käy. Tervetuloa Kaikuun keskiviikkona 6. elokuuta ottamaan selvää ja vaikka voittamaan nämä uhoavat dj:t ryhmäpingiksessä. Mailan saa lainaan ilmaiseksi ja lisäksi arvomme kaikkien peliin osallistuneiden kesken levypalkintoja. Älä missaa, kun baariurheilun kuninkuuslaji saapuu Helsinkiin! Tästä tulee hieno ping pong show!

Tapahtuman omalle sivulle pääset tästä.