maanantai 30. kesäkuuta 2014

Älä pingistele yksin -kesäkiertue starttasi ja vauhti kiihtyy!

Älä pingistele yksin -kesäkiertue alkoi Hailuluodon Bättre Folkista merellisissä merkeissä ja auringostakin pääsimme nauttimaan! Pingispöydän ympärillä pelit pyörivät leppoisaan tahtiin muun muassa Heikki Kuulan, Samuli Putron, Iisan ja Hopeajärven soittaessa. 

Kun bändit olivat hoitaneet keikkansa, jatkuivat bileet Pingisklubin dj:iden johdolla. The Scenes dj's, Hopeajärvi dj's, Death Hawksin Teemu Markkula ja Olavi Uusivirta pitivät huolen levymusiikista. Musiikin tahtiin sujui niin tanssi kuin pingiskin, det var trevligt!

Tässä muutamien kuvien muodossa tunnelmia Bättre Folkista. Lisää kuvia luvassa Facebookissa tällä viikolla! Kannattaa vierailla siis sielläkin.


 Hopeajärvi loi mainion jytämeiningin pingiksen kylkeen perjantaina.

Älä pingistele yksin -kesäkiertue sai aurinkoisen alun.
Myös Iisa ja ryhmäpingis olivat mainio yhdistelmä.
 Illalla bileet jatkuivat ryhmäpingiksen ja levymusan merkeissä.
 Lauantai-illan levymusat tarjoili Olavi Uusivirta ja Death Hawksin Teemu Markkula.

Kun vauhtiin on päästy, vedetään heinäkuun ensimmäinen viikko sen kunniaksi täysillä. Torstaina 3. heinäkuuta Pingisklubi piipahtaa kotikonnuillaan Tampereen Klubilla, missä Dj Verneri ja Dj Hullu Poro sekoittavat ryhmäpingistelijöiden ja tanssijoiden päät. Matka jatkuu viikonlopuksi Turun Ruisrockiin, missä seuraamme seilaavat SMOOD Sailing dj's Aleksi ja Shouldpipe. Mitä olisikaan kesä ilman letkeää baariurheilua ja korvia hellivää musiikkia? Onneksi ryhmäpingiksen pyörteisiin pääsee tänä suvena vähän kaikkialla. Tervetuloa!


ÄLÄ PINGISTELE YKSIN -KIERTUE 2014
26.–27.6. Bättre Folk, Hailuoto
3.7. Klubi, Tampere
5.–6.7. Ruisrock, Turku
12.–13.7. Ilosaari, Joensuu
6.8. Kaikun Keskiviikko, Helsinki
9.–10.8. Flow Festival, Helsinki
Menoa kannattaa seurata blogin lisäksi myös Pingisklubin sivuilta Facebookista. Instagramissa ja Twitterissä Pingisklubin pariin löytää hashtagilla #Pingisklubi.