torstai 16. helmikuuta 2012

Ping pong!

Pingisklubi valtaa Tampereen!

Nyt on Pingisklubilla blogi, oma sivu Facebookissa, tili Twitterissa ja mitä vielä. Aivan, ensimmäinen Pingisklubi on tiistaina 6. maaliskuuta.

DJ-kopin valtaavat pyynnöstämme muusikot Antti Reikko ja Markus Perttula. Heistä kerromme ensi viikolla blogissamme lisää. Mutta sen voi jo paljastaa, että kaksikko lupaa soittaa maukasta musaa. Pingisklubi ei ole mikä tahansa indiedisko, vaan kuulijat on tarkoitus yllättää. Kaikki se tuore musa, jota et vielä tiennyt rakastavasi ja kaikki ne biisit, jotka olit jo unohtanut!

Luvassa on siis klubi, jossa hyvien uusien dj:iden lisäksi pelataan ryhmäpingistä. Ei mitään hikistä ja totista urheilua, vaan rentoa tiistai-illan viettoa loistavan musiikin saattelemana. Ryhmäpingiksen ideana on, että kaikki halukkaat kerääntyvät pelin alussa pöydän ääreen ja kiertävät pöytää vastapäivään. Mikäli omalla vuorolla tulee huti, tipahtaa kisasta. Meno kiihtyy ringin pienentyessä ja lopuksi kaksi viimeistä ottelevat voittajasta. Ja ei kun uudestaan!

Kokemuksesta voimme luvata, ettei tätä peliä aloittaakseen tarvitse olla haka. Eihän pöytäfutistakaan tarvitse osata pelata täydellisesti. Kunhan tietää, missä on oma maali ja muistaa riemuita voitosta.

Pingisklubi <3 Tiistaitummat Klubilla iltayhdeksästä yömyöhään. Sisään maksaa vaivaiset 2 euroa. Tervetuloa ystäväiset! Tässä vielä linkki suoraan tapahtumasivulle.

Terveisin,
Pingisklubin hostit Minna ja Annastiina
pingisklubille [ät] gmail.com