maanantai 14. maaliskuuta 2016

Laura Moisio debytoi dj:nä — lupaa rytmiä sekä pingikseen että tanssiin

Maaliskuun Pingisklubille saamme dj-vieraaksi tamperelaislaulaja Laura Moision, jonka uusin albumi Ikuinen valo on ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi. Moisiolla on nyt edessään ensimmäinen dj-keikka ja tässä hänen ennakkotunnelmiaan:

Millaiset odotukset sulla on tulevasta Pingisklubista? 
No tämähän on virallisesti ensimmäinen dj-keikkani, joten ihan mielenkiinnolla odotan. :) 

Minkälaisia kokemuksia sulla on pingiksestä?

Enimmäkseen mökkikokemuksia. Vastassa on ollut useimmiten parempia pelaajia kuin itse. 

Millaista musiikkia aiot pingiksenpelaajien iloksi soittaa?

Soittolistasta näyttääkin tulevan ihan rytmikäs. Ei se kyllä vielä valmis ole, joten katsotaan, mutta muun muassa omia lemppariartisteja. Tietysti tässä mietin, että aikovatko pingiksenpelaajat tanssia vai pelaavatko vain. :DLaura Moisio (Kuva: Annukka Pakarinen)

Mitkä 3 biisiä ainakin aiot soittaa Pingisklubilla ja miksi?

Pekko Käppi & K:H:H:L - Kokkovirsi
Pekon Sanguis Meus, Mama! levystä on tullut yks mun lempparilevyistä. Voisin soittaa vaikka koko levyn.

Laura Marling - I feel your love - directors cut. 
Upean levyn biisistä ”directors cut” erikoisversio. Erittäin hyvä meno!

Tuomari Nurmio ja Folk-Liisa - Tulivuori.
Tämä Tuomari Nurmion uusi prokkis on jotenkin todella sympaattinen. Biisin kertsi jää pyörimään päähän. Tämä on hieno rakkauslaulu!

Levysi Ikuinen valo sävellykset ja sanoitukset ovat ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi. Onnea siitä! Mitä ajatuksia se herättää?

Kyllähän se tuntuu todella hienolta. Olen kovin otettu, että juuri oma levy on valikoitunut tähän joukkoon monien hienojen levyjen joukosta.  Hienoa, että oma työ huomioidaan tätä kautta. 

Kyseinen albumi ilmestyi viime vuonna (2015). Joko sinulla on uutta materiaalia kasassa ja kolmas levy suunnitteilla?

Kolmas albumi on kyllä suunnitteilla. Sen kanssa ei sinällään ole kuitenkaan vielä mikään kiire. Biisejä syntyy pikkuhiljaa.

Pingisklubi pyörii siis seuraavan kerran Tampereen Klubilla keskiviikkona 16. maaliskuuta kello 23 alkaen. Sisään pääsee kahden euron narikkamaksulla. Tummat Tunnit alkavat heti Pingisklubin kanssa samaan aikaan, joten ei tarvitse odotella puoleenyöhön.

Mailoja saa lainaan ilmaiseksi ja kaikkien ryhmäpingikseen osallistuneiden kesken arvotaan levypalkintoja. Ryhmäpingispelit pyörivät noin puoli kahteen, minkä jälkeen vapautamme tanssilattian. Lisää illan tapahtumasta täältä.