sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Heinäkuu tuo Reino Nordinin Pingisklubille ja ryhmäpingiksen Ilosaarirockiin

#Ryhmäpinfiskesä2015 se vain jatkaa tykittelyä. Takana Sideways, ilta Elmun Baarissa, Valtteri Festival, Provinssi, Bättre Folk ja Ruisrock. Superviikot, jolloin ollaan monessa paikassa peräkanaa eivät ota loppuakseen ja hyvä niin!

Heinäkuun puolivälissä pidetään ensin kuukausittainen klubi Elmun Baarissa Helsingissä. Torstaina 16. heinäkuuta dj-vieraaksemme saapuu muusikkona ja näyttelijänä kunnostautunut Reino Nordin. Pelit pyörivät ja musiikki soi kuudesta yhteentoista. Reinon ennakkotunnelmiaan voi kurkata tämän postauksen lopusta löytyvältä videolta. Lisätietoja illasta saa tämän linkin takaa.

Lisäksi meillä on taas riemu olla osa Ilosaaren alueohjelmaa. Lauantaina 18. heinäkuuta ja sunnuntaina 19. heinäkuuta meidät löytää tuttuun tapaan Rentolavan vierestä kello 14-18. Ryhmäpingiksen peluuta säestävät Rentolavan bändit ja Rentodiskon dj:t. Kaikki on siis oikein hyvin! Nähdään ja muistakaahan jakaa kesäkuvianne #Pingisklubi. Meidän kesäkiertueesta löytyy ajankohtaisinta tietoa Facebook-tapahtuman kautta.


Pingisklubin Minna tapasi Reino Nordinin Bättre Folkissa.