sunnuntai 2. joulukuuta 2012

10 Pingisklubia takana, ja sitten siirrytään kasariin!


Onnea te ja me, kymmenen Pingisklubia takana! Eihän siinä marraskuisessa tohinassa ehtinyt ottaa kuin pari ohimenevää kuvaa, kas tässä:


Pelit alkoivat poikkeuksellisesti vasta kymmeneltä, mutta hyrräsivät iloisesti yli kahteen.Upeat Pussy Power DeeJayettesit Masha Mons ja Ljuba Labia pyöräyttivät levylautasilla ihania naisia ja rokkia musaa. Näin letkeää menoa ei ole aikoihin nähty, kiitos siitä!

Älkääkä itkekö kullat, vuoden viimeinen Pingisklubi lähestyy kovaa vauhtia! Ensi kerralla, tiistaina 18. joulukuuta Tampereen Klubin valtaa vanha kunnon kasarijytä, kun dj:t Satellite S.A.M. ja Dynamiitti-Make astuvat korokkeelle levyaarteineen. Settilista on mietitty valmiiksi jo niin täydelliseksi, että näille herroille on levytoiveita turha esittää!Nostalgisesta dj-kaksikosta kerromme lisää seuraavassa blogimerkinnässä, joten olkaahan kuulolla! Sillä välin voitte vain arvailla, kumpi heistä vannoo Saden ja kumpi George Michaelin nimeen.

Vaikka Tiistaitummat ovatkin muisto vain, niin Pingisklubin aikaan hanoilla hurrataan aina Tummia Tunteja! Siispä töttöröö, nähdään Pingisklubi loves Tummat Tunnit -illassa tiistaina 18. joulukuuta kello 22-04. Lisäinfoa tästä