torstai 14. kesäkuuta 2012

Koko ilta luukutetaan kaikkea Ilosaaresta - katso top 5 x 3

Tiistaina 19. kesäkuuta on taas aika fiilistellä tulevia festareita, sillä vuorossa on Pingisklubi <3 Ilosaarirock. Baarikansan uudeksi suosikkilajiksi kivunnut ryhmäpingis on yhä Pingisklubin keskiössä, mutta nyt peliin on asetettu lisäjännitettä. Festivaalispesiaali tarkoittaa, että kaikki mailan lainanneet ovat mukana kahden Ilosaarirock-lipun arvonnassa! Tärkeintä ei ole pelin voitto, vaan pöydän ympärillä ringissä kiertävään peliryhmään osallistuminen.

Eikä unohdeta Pingisklubin toista tärkeää elementtiä, nimittäin musiikkia. Kesäkuun 19. päivä Tampereen Klubilla tanssitaan niiden bändien ja artistien tahtiin, jotka esiintyvät tämän kesän Ilosaarirockissa. Seuraavassa dj:idemme omat suosikkipoiminnat festivaalin kattauksesta. Nämä kappaleet ainakin tullaan kuulemaan illan aikana.


Ilosaarirock TOP 5 by dj Ping

1 Raappana -  Luotu ajamaan
Ilosaaressa pääsee festivaalitunnelmaan jo ennakkoklubeilla, joissa kuullaan muun muassa Raappanaa. Tämä kesäinen Jukka Pojan kanssa tehty biisi siivittää letkeästi hyvään festaritunnelmaan.

2. First Aid Kit - Sailor Song 
Nämä ruotsalaissiskokset sulattavat tummilla äänillään ja hienolla tulkinnallaan jokaisen, joka heitä kuulee. Heiltä voisikin soittaa minkä kappaleen tahansa, mutta Sailor Song on mukavasti keinuva, ja saa aina hyvälle tuulelle!  

3. 65daysofstatic - Weak4
Ensivierailunsa Suomeen tekevä brittibändi tarjoaa instrumentaalitykitystä ja rauhallisia tunnelmapaloja. Ehdottomasti tsekkaamisenarvoinen kokoonpano! 

4. The Hives - TIc Tic Boom
Ruotsalaiset rokkikukot eivät ole kertaakaan festivaaleilla jättäneet kylmäksi ja tuskin niin  tulee käymään tämän vuoden Ilosaaressakaan. Tic Tic Boom on yksi illan varmoista hiteistä, jonka tahdissa ei voi muuta kuin pomppia auringon alkaessa laskea untenmaille.

5. Yournalist - Hi-fi Tourist
Festivaalialueen hiljennettyä ei tarvitse mennä vielä nukkumaan, sillä Kerubissa on tarjolla rautaista livemeininkiä. Yksi mielenkiintoisimmista yhtyeistä Suomessa tällä hetkellä soittaa kulmikasta ja yllättävää rockia sellaisilla mausteilla, ettei tästä voi kuin tykätä. Hi-fi tourist sopii hienosti kesään ja laittaa väsyneet festarijalat taatusti vipattamaan!

Ilosaarirock TOP 5 by dj Pong

1. PMMP - Koko show
Festarit kuin festarit kruunaava PMMP julkaisee uuden albumin juuri viikkoa ennen Pingisklubia. Tämä menevä biisi on kyseisen Rakkaudesta-levyn tämänhetkinen suosikkini. Saa tanssia!

2. The xx - Intro
Huikein instrumentaalibiisi naismuistiin. Tämän brittikaksikon hypnoottista esitystä odotan ehkä eniten koko festareilta. Synkkää, mutta pistää liikehtimään.

3. GG Caravan - On se hienoo
No sehän on hienoo, kun Suomi-hiphopin mustalaisorkesteri pistää tiukkaa asiaa ja letkeää rytmiä Ilosaaren legendaarisella Rento-lavalla. Varpaat veteen ja ilo irti.

4. Paleface - Back To Square One
Vanhaa Kalpeanaamaa, jota jammaillessa tuntuu jo, että olisi lämmintä hiekkaa varpaiden välissä. Uudeltakin levyllä on tulossa poimintoja.

5. Stig - Ryyppy (Hevoshullu remix)
Otetaan kesälle, otetaan ilolle, otetaan kaikille niille lukuisille musiikkityyleille, joita Ilosaaressa kuullaan!

Ilosaarirock TOP 5 by dj Hyrrä

1. Antony And The Johnsons - Knockin’ on Heavens Door
Harvemmin kuultua Antonya, maaginen ääni. Bändi esiintyy Ilosaaren päälavalla Joensuun Kaupunginorkesterin kanssa. Dj Pong näki, kun kyseinen orkesteri muutama vuosi sitten rokkasi Saran taustalla ja voi hyvänen aika, kuulemma sen perusteella tämä keikka kannattaa todellakin käydä katsomassa!

2. PMMP - Rusketusraidat
Villitsee edelleen Joensuussa ja Klubilla.

3. The Hives - a/k/a I-D-I-O-T
Edelleen vanhempaa, Hives ennen “suuruutta”, ensimmäinen kuulemani The Hives -veto.

4. Lapko - Killer Whales
I love dreaming, I love passion.

5. Regina - En tiennyt että osaan tanssia
Joskus onnistuu yllättämään itsensä.

Levynpyörittäjille saa tulla esittämään toiveita illan aikana. Älkääkä unohtako kaikkia niitä hienoja bändejä, jotka esiintyvät Ilosaaren lukuisilla klubeilla tai ravintola Kerubissa Ilosaaren Suvitansseissa jo itse festaria edeltävästä tiistaista lähtien! Kattaus on siis laaja, tsekkaa se tästä.

Lopuksi pieni muistutus. Ryhmäpingispelit ovat käynnissä kahteen asti, minkä jälkeen lattia vapautetaan riehakkaalle tanssimiselle. Festarilippujen arvonta suoritetaan jo ennen pelien päättymistä, joten tule siis ajoissa paikalle. Myös Tiistaitummat alkavat Pingisklubin kanssa samaan aikaan kello 21 ja jatkuvat niin kauan kuin musiikki soi, eli aina puoli neljään asti. Sisäänhän maksaa vain narikan verran, eli kaksi euron rahaa.


Jos haluat pysyä perillä Pingisklubin menosta, klikkaa itsesi tänne: www.facebook.com/pingisklubi.